Σύνθια Μπατσή: Πώς απέκτησε αλβανική προφορά η «Μπαρντάνα» από τα Σύνορα;

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από το διπλό επεισόδιο της Κυριακής 3/3/24

Δείτε όσα είπε η Σύνθια Μπατσή στο Breakfast@Star

Η Σύνθια Μπατσή, η «Μπαρντάνα» από την κωμική σειρά του Star, Στα Σύνοραμίλησε στη Λιλή Πυράκη και την κάμερα του Breakfast@Star για τον ρόλο της, τα κάστινγκ και το πώς απέκτησε την προφορά της.  

«Στα Σύνορα είμαι η μαμά της οικογένειας Τσαούση. Προσπαθώ να γίνονται όλα σωστά σε αυτό το σπίτι. Έχω ξετρελαθεί με τη συνεργασία και τον ρόλο μου», είπε αρχικά, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τον τρόπο που απέκτησε την αλβανική προφορά: «Όταν έκανα το κάστινγκ, ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μου είπε ότι θα κάνω μια Βουλγάρα, μετά, αφού με πήρε μου είπε ότι θα παίξω μια Αλβανίδα. Επειδή είμαι από τον Βόλο, μάζεψα τις Αλβανίδες φίλες μου από το χωριό και τους ζήτησα τη βοήθειά τους. Τους είπα: "Θέλω να σας ακούω, βοηθήστε με, μιλάτε"!». 

Η Σύνθια Μπατσή με τον Κίμωνα Κουρή και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Σύνθια Μπατσή με τον Κίμωνα Κουρή και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Σύνθια αναφέρθηκε και στις κλίκες που υπάρχουν στην τηλεόραση. «Μάλλον οι σκηνοθέτες παίρνουν τους δικούς τους, γιατί εγώ πολλά χρόνια θέλω να κάνω τηλεόραση και δεν καταφέρνω καν να με δουν σε κάστινγκ. Το ότι με κάλεσε ο Βασίλης είπα: "Τι ωραία!", που μου έδωσε την ευκαιρία ακόμα και να με δει», δήλωσε σχετικά.

Στα Σύνορα: Έρχεται νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο την Κυριακή

Στο επεισόδιο της Κυριακής η «Ιωάννα» χάνει τα λόγια της όταν ο Ηρακλής ανοίγει μπροστά της το κουτάκι με το μονόπετρο! Θα της κάνει πρόταση γάμου; Έτσι νομίζει ή έτσι θα ήθελε... Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από το διπλό επεισόδιο της Κυριακής 3/3/24.

Στα Σύνορα: Τι θα γίνει στο διπλό επεισόδιο της Κυριακής 3/3/2024

Κλείνοντας, η ηθοποιός αναφέρθηκε στους γονείς της. Ήταν κι οι δύο δικηγόροι και δεν ήθελαν να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα. 

Η Σύνθια Μπατσή στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Spa-σε κατάρα 

Η Σύνθια Μπατσή στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Spa-σε κατάρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top