Ποιες επώνυμες κόντεψαν να καταλήξουν στο ΚΑΤ;

Ολες οι λεπτομέρειες

Ποιες επώνυμες κόντεψαν να καταλήξουν στο ΚΑΤ;

Για να κάνουν δηλώσεις πήγαν, στο ΚΑΤ κόντεψαν να καταλήξουν οι επώνυμες της σοουμπιζ.

Κατερίνα Καραβάτου Μαρία Μπεκατώρου, Κέλυ Κελεκίδου στάθηκαν μπροστά από το διαφημιστικό μπάνερ του περιοδικού ΟΚ, στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που έκανε το έντυπο, για να μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Τι το’ θελαν; Το μπάνερ έφευγε από την μία μεριά, έφευγε από την άλλη, μέχρι που στο τέλος τους έπεσε στο κεφάλι.

Πρώτη το «έφαγε» η παρουσιάστρια της εκπομπής Κους - κους το μεσημέρι. «Μην κάνετε βήμα πίσω γιατί θα πέσει το μπάνερ της είπαν». Λες και της είπαν πήγαινε πίσω ένα βήμα. Πηγαίνει η Κατερίνα, να’ σου το μπάνερ στο κεφάλι της. Κανόνισε να πας με τραύματα στον γάμο σου με τον Κρατερό Κατσούλη.

Αντίθετα, χωρίς να το κουνήσουν ρούπι από το σημείο όπου έκαναν δηλώσεις, η Μαρία Μπεκατώρου και η Κέλυ Κελεκίδου έτρεχαν και δεν έφταναν, την στιγμή που είδαν το διαφημιστικό να πέφτει επάνω τους. Tην πρώτη την γκαντεμιάσανε, αφού όλη την ώρα την ρωτούσαν για το λάθος που έκανε όταν τραγούδησε ζωντανά τον εθνικό ύμνο, παραφράζοντας το «σε γνωρίζω από την κόψη» σε «γνωρίζω από την όψη». Η δεύτερη βιαζόταν να τρέξει σε παιδί και σύζυγο, τι να κάνει…μία απότομη κίνηση ήταν αρκετή.

Τι άγχος κι αυτό. Να σε παρακαλάνε οι δημοσιογράφοι να μιλήσεις, να θέλεις και να μην μπορείς για αυτό το λόγο;

Να έφταιγε το ξώφτερνο της Στέλλας Γιαμπουρά που εμφανίζεται πλέον χωρίς τον τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη; Να έφταιγε το κακό κάρμα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που πήγε ο έρμος να μιλήσει και όλοι εξαφανίστηκαν από μπροστά του; ‘Η το ότι η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη δεν ήξερε πώς κλίνεται το ρήμα αγνοούμαι; Μάλλον, το ύφος της Σίσσυς Φειδά θα έφταιγε που μόλις άκουσε το όνομα Ευγενία Μανωλίδου της σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.

Στο τέλος, θα πέσει κανένα ταβάνι και θα πλακώσει όχι μόνον αυτούς που πρέπει, αλλά και αυτούς που δεν φταίνε σε τίποτα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top