Μάρω Λύτρα: «Θα γίνω σερβιτόρα λόγω της κρίσης»

«Το Χ-Factor έχει καταντήσει talent show κριτών»

Μάρω Λύτρα: «Θα γίνω σερβιτόρα λόγω της κρίσης»

Διατεθειμένη να γίνει μέχρι και σερβιτόρα δήλωσε η Μάρω Λύτρα μιλώντας στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι.


Η μελαχρινή τραγουδίστρια τόνισε ότι η κρίση δεν την έχει επηρεάσει τόσο όσο άλλα άτομα από το χώρο του τραγουδιού και αυτό γιατί ποτέ δεν είχε τα μεροκάματα που έπαιρναν τα μεγάλα ονόματα της πίστας: «Εμένα η οικονομική κρίση με επηρεάζει εδώ και επτά χρόνια» λέει και ξεσπάει στα γέλια. «Δεν είχα ποτέ μεγάλες αμοιβές για να πω ότι τώρα με την κρίση έπεσε σε τέτοια επίπεδα που με επηρεάζει» εξομολογείται η Μάρω Λύτρα.


Η αποκάλυψη ωστόσο ήρθε λίγα λεπτά μετά όταν η ίδια αποκάλυψε ότι μπορεί αν δουλέψει μέχρι και σερβιτόρα αν δε βρει δουλειά ως τραγουδίστρια λόγω κρίσης! «Αν δε βρίσκω δουλειά στο τραγούδι μπορώ να δουλέψω και ως σερβιτόρα. Δε θα κάθομαι. Μπορώ ακόμη και να δουλέψω ως make-up artist ή γενικότερα στη νύχτα».


«Δε θα κάνω μπότοξ για τη δουλειά μου»


Η Μάρω Λύτρα αφού αποκάλυψε χωρίς δισταγμό ότι είναι 40 ετών ισχυρίστηκε ότι δε θα έκανε ποτέ μπότοξ απλά για τη δουλειά της: «Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάνω μπότοξ για να δείχνω ωραία και νέα στη δουλειά μου. Αυτή είμαι και σε όποιον δεν αρέσει να με βλέπει ας έρχεται να κοιτάει την πλάτη μου» δηλώνει ορθά κοφτά η μελαχρινή τραγουδίστρια.


«Το έχουν παρακάνει στο X-Factor»


Κάθετα αντίθετη με το concept του διαγωνισμού μουσικής Χ-Factor είναι η Μάρω Λύτρα αν και η ίδια αναδείχθηκε από μουσικό διαγωνισμό-ριάλιτι.


«Πιστεύω ότι για λόγους τηλεθέασης το έχουν παρακάνει στην κριτική επιτροπή. Σκοτώνουν τα όνειρα των παιδιών και έχει καταντήσει το σόου να είναι talent show κριτών και όχι παικτών» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top