Γυναίκα της χρονιάς η Sandra Bullock

Οι κερδισμένοι και χαμένοι celebrities του 2010

Γυναίκα της χρονιάς η Sandra Bullock

Στην κορυφή της λίστας με τους 25 πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους της χρονιάς βρέθηκε η Sandra Bullock, καθώς το Όσκαρ για το «Blind Side», η υιοθεσία του μικρού Louis και το διαζύγιο την έφεραν στο επίκεντρο των ειδήσεων!

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού «People», η46χρονη ηθοποιός είναι η γυναίκα της χρονιάς που φεύγει καθώς κατάφερε να επιβιώσει παρά τα σκαμπανεβάσματα. Μέσα σε λίγους μήνες, η λάμψη του Όσκαρ έφυγε, καθώς η Bullock πήρε διαζύγιο από τον JesseJames όταν ανακάλυψε ότι την απατά...

Ο Brand Pitt και η Angelina Jolie ανακηρύχθηκαν ως οι πιο glamour γονείς, ενώ οι ανθρακωρύχοι της Χιλής που βγήκαν ζωντανοί από τα έγκατα της γης πήραν εύσημα για την δραματική τους διάσωση.

Στην λίστα με τους κερδισμένους φιγουράρουν επίσης η Natalie Portman που ενσαρκώνει την μπαλαρίνα στο «Black Swan», ο James Franco για την ερμηνεία του στο «127 Ώρες» και η Sarah Palin ως «το βαρύ όπλο».

Στους χαμένους της χρονιάς βρέθηκαν ο Mel Gibson μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με την σύντροφό του Oksana Grigorieva και ο Tiger Woods για τις αποκαλύψεις για τις δεκάδες ερωμένες που είχε και οδήγησαν στον χωρισμό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top