Πασίγνωστος ηθοποιός έχει δεσμό με γοητευτική δημοσιογράφο!

Με ένα μόνο κλικ θα καταλάβετε ποιοι είναι...

Πασίγνωστος ηθοποιός έχει δεσμό με γοητευτική δημοσιογράφο!

Είναι γοητευτικός. Είναι γνωστός. Αυτόν που ενδιαφέρει όμως τις γυναίκες είναι ότι είναι ελεύθερος!

Αυτά βέβαια τα λέει ο ίδιος ο τηλεοπτικός Τζεμίλ από το σήριαλ Κισμέτ του Ant1. Γιατί, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Χαριτάτος, στο 10-1 μαζί όπου εμφανίστηκε ο Τζεμίλ, ο Τούρκος ηθοποιός διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με σού περ σέξι Τουρκάλα δημοσιογράφο, μελαχρινή με γαλάζια μάτια, το όνομα της οποίας δεν αποκάλυψε. «Εσείς ο ίδιος με έχετε δει με την κοπέλα; Εάν δεν με έχετε δει, μην λέτε τίποτα!», είπε διαψεύδοντας την σχέση, που κατά κοινή ομολογία, όμως, υπάρχει.

Ο Τζεμίλ μίλησε κυρίως για τον ρόλο του στο σήριαλ, λέγοντας ότι ο ρόλος που ενσαρκώνει στο σήριαλ, αφορά έναν ήρωα που έχει θαμπωθεί από τα πλούτη της οικογένειάς του και έχει μεγαλώσει στην σκιά του πατέρα του. «Υποδύομαι έναν χαρακτήρα που όπως οι περισσότεροι της σειράς, δεν είναι πολύ θαρραλέος».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε την σχέση του με την ελληνική μουσική, λέγοντας ότι αν και δεν έχει μουσικά ακούσματα από την χώρα μας, έχει επισκεφθεί το κέντρο όπου τραγουδούσε πριν από λίγο καιρό ο Μανώλης Μητσιάς. «Ήταν πολύ φιλικός μαζί μου ο Μανώλης Μητσιάς», είπε ο Τζεμίλ, που λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή έπαιξε για λίγο ντραμς, με τα οποία όπως είπε ασχολείται ερασιτεχνικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top