Η. Ματιάμπα: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο»

Η Τάμτα, και η συγκλονιστική οικογενειακή του ιστορία

Η. Ματιάμπα: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα, δηλώνει «μόνος»και γελάει με τα όσα ειπώθηκαν για την σχέση του με την Τάμτα: « Δεν έχω υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο. Προτιμώ να είμαι μόνος μου και να κάνω ο, τι γουστάρω» λέει ο 27χρονος τραγουδιστής, σχολιάζοντας το μπλέξιμο του στο ερωτικό τρίγωνο που αποτελούταν από εκείνον, την Τάμτα και τον Γρηγόρη Πετράκο: «Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο αν σκεφτείς ότι συνέβη μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση μου στην τηλεόραση. Κάποιος το οδήγησε εκεί, εκμεταλλευόμενος ίσως το γεγονός ότι παίζουμε μαζί στο θέατρο. Ούτε για αστείο δεν έχουμε σχέση με την Τάμτα. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε» λέει ο Ματιάμπα.

Ο τραγουδιστής, που αυτό τον καιρό συμμετέχει στο «Just the 2 Of Us», μίλησε στο περιοδικό «People» και για την συγκλονιστική του οικογενειακή ιστορία, μιας και ο πατέρας του που ήταν πολιτικός πρόσφυγας από το Ζαϊρ, επέστρεψε στη χώρα του ώστε να βρει διαμάντια αν και θεωρούταν ακόμα καταζητούμενος.

Αφού συνελήφθη, φυλακίστηκε στο Ζαϊρ για έξι ολόκληρα χρόνια, με αποτέλεσμα ο Ησαΐας, η μητέρα του και τα δυο του μικρότερα αδέρφια να ζήσουν πολύ δύσκολες στιγμές: «Η μαμά μου στήριξε την οικογένεια μας. Τη θυμάμαι να κλαίει συνεχώς» λέει ο Ησαϊας Ματιάμπα, που παραδέχεται ότι «δεν στήριξα τον πατέρα μου όσο έπρεπε. Του χρέωνα ότι είχαμε μείνει μόνοι και παλεύαμε με τ΄αδέρφια και τη μητέρα μου».



Ο γνωστός τραγουδιστής που όπως λέει «ψάχνω την συντροφική αγάπη από πολύ μικρός μιας και είναι δύσκολο πια να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνήσεις»,δηλώνει ότι αυτόν τον καιρό δεν έχει καθόλου προσωπικό χρόνο καθώς σκέφτεται ότι «αν δεν δοθώ τώρα στη δουλειά που είμαι μικρός, δεν θα το κάνω ποτέ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top