Ροκ σταρ της χρονιάς ο ιδρυτής της Wikileaks

Ποιοι του έδωσαν τον τίτλο;

Ροκ σταρ της χρονιάς ο ιδρυτής της Wikileaks

Μετά την σχεδόν ανατριχιαστική είδηση ότι ο Julian Assange κρατείται στο ίδιο κελί όπου είχε κρατηθεί το 1895 ο Oscar Wilde, λίγο πριν καταδικαστεί για ομοφυλοφιλία, στο Γουάντσγουρθ της Μεγάλης Βρετανίας, άλλη μία εντυπωσιακή πληροφορία σχετικά με τον ιδρυτή της Wikileaks βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η ιταλική έκδοση του περιοδικού Rolling Stone ανακήρυξε τον Αssange ως τον ροκ σταρ της χρονιάς που φεύγει, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει τριγμούς ακόμη και σε κυβερνητικό επίπεδο. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού συνέκριναν τον Assange ακόμη και με τον ρόλο που ενσάρκωσε το 1976 ο David Bowie στην ταινία «The Man Who Fell To Earth», χαρακτηρίζοντας την ομοιότητά τους ως απλά εκπληκτική.

«Ο Assange είναι ο εξολοθρευτής άγγελος κάθε πολύ καλά κρυμμένου μυστικού», αναφέρει το περιοδικό, με σαφείς και εκτενείς αναφορές στα απόρρητα έγγραφα που έφερε στην δημοσιότητα η WikiLeaks. Αν και δεν αναφέρονται συγκεκριμένα μουσικά χαρίσματα, ο τίτλος ροκ σταρ του ανήκει δικαιωματικά, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο έντυπο.

πρώτη ανάρτηση: 14-12-2010, 00:10

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top