Διάσημη σταρ σε διαφήμιση σαμπάνιας

Ποια είναι και πόσα λεφτά πήρε;

Διάσημη σταρ σε διαφήμιση σαμπάνιας

Κρατώντας ένα ποτήρι ισπανικής σαμπάνιας στο χέρι, η σέξι Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, στέλνει τις χριστουγεννιάτικες ευχές της σε όλο τον κόσμο. Όχι, δεν πρόκειται για το concept κάποιου νέου videoclip, αλλά για διαφημιστικό σποτ ισπανικής σαμπάνιας.


Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης, εμφανίζεται ��τυμένη στα μαύρα ερμηνεύοντας το τραγούδι της «Sale El Sol» που σημαίνει «Ανατολή».Στην πορεία όμως του videoclipμεταμορφώνεται σε μια άκρως αισθησιακή γυναίκα καθώς ο ήλιος ανατέλλει. Με φόντο αυτή την αισιόδοξη εικόνα και κρατώντας το ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι, η σταρ εύχεται σε όλο τον κόσμο: «Αυτή τη χρονιά, ας ευχηθούμε να ανατείλει πάλι ο ήλιος και να λάμψει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά».


Για το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτάκι η Shakira έλαβε 500.000 ευρώ τα οποία και διέθεσε όλα για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να χτιστούν δυο σχολεία: ένα στην Αϊτήκαι ένα στην Κολομβία. Μάλιστα, όπως δήλωσε και η ίδια: «Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν δικαίωμα στην μάθηση και η παιδεία είναι το μόνο εργαλείο με το οποίο ένα παιδί μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα».


Δείτε τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί η σέξι σταρ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top