Η showbiz «ερωτεύτηκε»: Ποιος τα΄φτιαξε με ποια!

Δείτε όλα τα ονόματα ηθοποιών-τραγουδιστών

Η showbiz «ερωτεύτηκε»: Ποιος τα΄φτιαξε με ποια!

Οι εκπρόσωποι της showbiz ερωτεύτηκαν και το δείχνουν! Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, όλα τα έχει ο μπαξές!


Κατερίνα Στικούδη και Dj Riko ζουν στιγμές πάθους, καθώς ο ράπερ των «Going Through» φαίνεται να έχει αποκτήσει εμμονήμε την όμορφη Κατερίνα. Η σέξι τραγουδίστρια-μοντέλο, τον γνώρισε μέσω φίλων σε κλάμπ στο Κολωνάκι και από τότε είναι αχώριστοι μιας και η Κατερίνα –σύμφωνα με το Ciao-, επισκέπτεται συχνά-πυκνά την ιδιαίτερη πατρίδα του ράπερ, την Ήπειρο.


Ερωτευμένος φαίνεται να είναι και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που μπορεί να έβγαινε και να μιλούσε σε εκπομπές για την αγάπη που είχε στη Αθηνά Οικονομάκου με την οποία όπως αργότερα παραδέχτηκε είχαν σχέση, αλλά την καρδιά του την έκλεψε ένα μοντέλο που ακούει στο όνομα Νίκη Περιστέρη.


Καινούργιος έρωτας και για τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, με την ηθοποιό Ιωάννα Τιμοθεάδου. Οι δυο τους κάνουν όλο και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις , ενώ φαίνεται να έχουνβρει το άλλο τους μισό ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.


Ζευγάρι, με τον Τζαννή Φραντζέσκο, είναι και η Τουρκάλα Νεσχάν Μουλαζίμ, που πέρασε μαζί του στιγμές ξενοιασιάς στην Αράχωβα.Η ίδια μπορεί να μην παραδέχεται την σχέση της με τον Μυκονιάτη επιχειρηματία, αλλά οι φωτογραφίες «μιλάνε» από μόνες τους.

Δείτε στο βίντεο τους νέους έρωτες της showbiz

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top