Ε. Λάσκαρη- Α. Τζιόλης: νέο ζευγάρι στην showbiz!

Ποιοι άλλοι διάσημοι είναι «μαζί»;

Ε. Λάσκαρη- Α. Τζιόλης: νέο ζευγάρι στην showbiz!

Αχώριστοι είναι τον τελευταίο καιρό η Εύα Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που απ΄ότι φαίνεται ανάμεσα τους υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο διεθνής ποδοσφαιριστής μπορεί στη ζωή του να έχει βάλει πολλά γκολ, αλλά το ωραιότερο το έβαλε στην καρδιά του μοντέλου.


Οι δυο τους, εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο και να έχουν μάτια ο ένας μόνο για τον άλλον. Μάλιστα, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα ζεστή με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν…


Ξανά μαζί θέλουν τα δημοσιεύματα και τον Κωνσταντίνο Γαλα��ό με την Ελένη Φουρέιρα, οι οποίοι απ΄ότι φαίνεται είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Το ζευγάρι είχε δεσμό πριν ένα χρόνο, ωστόσο πριν από 3 μήνες αποφάσισαν να χωρίσουν. Τώρα τα δημοσιεύματα «μιλάνε» για επανασύνδεση, με τον Κωνσταντίνο Γαλανό να δηλώνει: «Η Ελένη υπήρξε στη ζωή μου, μπορεί να υπάρξει, αλλά δεν θέλω να συζητάω για τα προσωπικά μου».


«Δυνατό» έρωτα φαίνεται πως ζουν και ο Ηλίας Βρεττός με την Σόφη Πασχάλη: «Μαζί σου πάω παντού»φαίνεται να της τραγουδά ο Ηλίας Βρεττός, αφού που τους χάνεις που τους βρίσκειςπαντού μαζί είναι: σε νυχτερινά κέντρα, ακόμα και σε επιδείξεις μόδας.


Εννέα μήνες μαζί «κλείνουν» και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την ηθοποιό Βασιλική Μπισαράκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο όπου η Βασιλική δούλευε ως ταξιθέτρια, ενώ σχεδιάζουν και να παντρευτούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top