«Λιποθύμησε» ο Γιώργος Καπουτζίδης

Πώς τον έσωσε ο Ησαϊας Ματιάμπα

«Λιποθύμησε» ο Γιώργος Καπουτζίδης

Για πρώτη φορά η Αθηναϊδα Νέγκα και η Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησαν φιλικά η μία στην άλλη στο Just the two of us. Ολοι εντυπωσιάστηκαν. Μέχρι και ο παρουσιαστής. Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης χάρηκε τόσο πολύ με την θετική κριτική που έκανε η Αθηναϊδα στην Μαριάννα, που σχεδόν «λιποθύμησε» από την χαρά του.

«Δεν βρίσκω κανένα ψεγάδι, πραγματικά φάνηκε ότι το χάρηκες. Ήταν ένα τραγούδι που σου ταίριαζε, είσαι ωραία ντυμένη και είναι η πρώτη φορά που και το σόου σου φέρθηκε καλά. Ήταν δηλαδή και ένα τραγούδι που σου πηγαίνει και αισθάνομαι ότι όλο αυτό ήταν στα μέτρα σου κι εσύ μπόρεσες να ανταποκριθείς πάρα πολύ καλά σε αυτό που σου δόθηκε. Δ��ν βρίσκω τίποτα να πω, ήσουνα πάρα πολύ καλή», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός στην ηθοποιό, που δεν πίστευε ούτε στα αυτιά της, ούτε στα μάτια της. Το ύφος γενικά της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό της δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα live.

Μετά την βαθιά ανάσα ανακούφισης, ο παρουσιαστής είπε στην Μαριάννα: «Και τώρα… πάρε την κάρτα που κρατάω, για να πέσω… να ξαποστάσω…», κάνοντας ότι δήθεν λιποθύμησε από την χαρά του. Ο Ησαϊας Ματιάμπα έτρεξε να τον πιάσει, νομίζοντας ότι πραγματικά δεν νιώθει καλά, αλλά όταν είδε ότι έκανε πλάκα, πήρε την Μαριάννα και πήγαν στα παρασκήνια.

Τι να κάνει κι αυτός ο παρουσιαστής; Προσπαθεί να φτιάξει τις σχέσεις του ενός με τον άλλο, κάνει τον «πυροσβέστη», κάνει τον διαμεσολαβητή, όλα τα κάνει… και όταν βλέπει αποτελέσματα, πέφτει κάτω από την χαρά του… Πέφτει αυτός, για να ανέβουν τα νούμερα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top