Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση για τη γιορτή του γιου και του πατέρα της

«Το όνομα Νίκος συμβόλιζε τον πόνο, την ανασφάλεια και το κενό»

Δείτε παλιότερη συνέντευξη της Εριέττας Κούρκουλου

Ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Εριέττα Κούρκουλου και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, αφού ο μονάκριβος γιος τους, Νίκος, έχει την ονομαστική του γιορτή

Εριέττα Κούρκουλου: «Από τύχη έχω ένα μωρό που κοιμίζω το βράδυ»

Δε γινόταν ανήμερα της γιορτής, η Εριέττα να ξεχάσει τον πατέρα της κι αείμνηστο ηθοποιό, Νίκο Κούρκουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Έτσι, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray έκανε μια ανάρτηση με δύο διαφορετικός φωτογραφίες, αφιερωμένες στους δύο «Νίκους» της ζωής της

Η Εριέττα Κούρκουλου μαθαίνει στον γιο της να αγαπάει από πολύ μικρός όλα τα ζώα

Η Εριέττα Κούρκουλου μαθαίνει στον γιο της να αγαπάει από πολύ μικρός όλα τα ζώα /Φωτογραφία Instagram

«Ένα όνομα είναι απλά μια ακόμη λέξη μέχρι να έρθει κάποιος να του δώσει νόημα… να του δώσει ζωή. Το όνομα "Νικόλαος" - στη δική μου περίπτωση "Νίκος" είχε τεράστιο νόημα από την ημέρα που γεννήθηκα. Συμβόλιζε αρχικά την αγάπη, την προστασία και την εμπιστοσύνη. Αργότερα την υποστήριξη, την εξέλιξη, την ειλικρίνεια και τον θαυμασμό. Λίγο πιο μετά συμβόλιζε τον πόνο, την ανασφάλεια και το κενό και όταν πέρασε το βαθύ πένθος, άρχισε να συμβολίζει πάλι ότι και στην πολύ αρχή, ενώ το κενό παρέμεινε.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, ήρθε άλλος ένας Νίκος να μου πάρει τα μυαλά… άλλος ένας Νίκος που με στιγμάτισε. Και ξαφνικά προσέθεσε στον συμβολισμό του ονόματος. Προσέθεσε ακόμα περισσότερη αγάπη, αλλά και ταπεινότητα, ενθουσιασμό και ελπίδα. 

Εριέττα Κούρκουλου: Ανακοίνωσε την αποχή της από τα social media - Ο λόγος;

Οι δύο Νικόλαοι της ζωής μου πάντα πρωταγωνιστές και πάντα δάσκαλοι - ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο ένας μου χάρισε τη ζωή και μου έμαθε αξίες όπως η ανθρωπιά, η αξιοπρέπεια, η ειλικρίνεια, η σκληρή δουλεία κι η αγάπη δίχως όρους.

Ο άλλος μου χάρισε τη μητρότητα και μου δίδαξε πρωτού ακόμα έρθει στον κόσμο την αξία της υπομονής και της επιμονής. Αργότερα, μου έδειξε την ομορφιά των παιδικών χρόνων που στη δική μου περίπτωση κλάπηκαν από μια αρρώστια και μου έδωσε την ευκαιρία να τα ξαναζήσω. Μου έμαθε ότι ακόμα κι η μικρότερη λεπτομέρεια του κόσμου μας, εάν την κοιτάξουμε σωστά είναι μαγική κι ότι η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας. Χρόνια Πολλά στο όνομα δυο ανθρώπων που μου έκλεψαν την καρδιά κι ακόμα δε μου την έχει επιστρέψει! Σας τη χαρίζω με χαμόγελο και σας ευχαριστώ που την προσέχετε πάντα!», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top