Kate Middleton: με τις ίδιες σουέτ μπότες στο χιόνι

Γιατί και οι πριγκίπισσες κρυώνουν!

 Kate Middleton: με τις ίδιες σουέτ μπότες στο χιόνι

Το «μπελά» της έχει βρει η Kate Middleton, που δεν τολμά να βάλει δεύτερη φορά το ίδιο ρούχο ή παπούτσι, και αμέσως έχει γίνει θέμα σε όλα τα M.M.E, από τα πιο κουτσομπολίστικα, μέχρι και τα πιο… σοβαρά.


Η 28χρονη, «��ιάστηκε» από τους παπαράτσι την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της για να παραστεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Όπως είναι φυσικό, όλα τα μάτια εστίασανστο τι φορούσε και δεν έλειψαν οι «κακές γλώσσες» που παρατήρησαν ότι οι μπότες που φορούσε ήταν οι ίδιες ακριβώς με αυτές που έχει επιλέξει σε πολλές ακόμα δημόσιες εμφανίσεις της.


Πρόκειται για κάτι μαύρες ψηλές σουέτ μπότες οι οποίες μάλλον αποτελούν αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της 28χρονης μέλλουσας πριγκίπισσας. Και πώς να μην είναι άλλωστε καθώς αποτελούν κλασική «συνταγή» και είναι μια ουδέτερη χρωματικά επιλογή.


Ωστόσο, φαίνεται πως μάλλον η Μiddleton θα πρέπει να αρχίσει να συμπεριλαμβάνει και άλλα κομμάτια στις στιλιστικές της επιλογές, καθώς ως μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας οι κακεντρεχείς… παραμονεύουν!

Πρώτη ανάρτηση: 03/12/2010 01:10

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top