Τεχνικά προβλήματα «κρέμασαν» τον νέο «Spiderman»

Επίσημη πρώτη γεμάτη... στραβά κι ανάποδα!

Τεχνικά προβλήματα «κρέμασαν» τον νέο «Spiderman»

Τον τίτλο της... χειρότερης επίσημης παρουσίασης everκατέχει -δικαιωματικά- η νέα υπερπαραγωγή του Broadwayγια τον Spiderman: η μουσική των U2 για το έργο κόπηκε ξανά και ξανά, ενώ λόγω τεχνικών προβλημάτων ο πρωταγωνιστής έμεινες κρεμασμένος στον αέρα πάνω από τα κεφάλια των θεατών!

Τι και το «Spiderman: Turn Off The Dark» κόστισε 65 εκατομμύρια δολάρια; Τι κι αν ο Bono έγραψε την μουσική και η καταξιωμένη Julie Taymor υπογράφει την σκηνοθεσία; Η επίσημη πρώτη της παράστασης αποδείχθηκε Βατερλό, κάνοντας τους κριτικούς να γρά��ουν τα χειρότερα σχόλια.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε...

Η μουσική διακόπηκε 5 φορές λόγω τεχνικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα κανείς να μην ακούσει από την αρχή μέχρι το τέλος ολόκληρο το δημιούργημα του Bono για το οποίο τόσος ντόρος έγινε εδώ και μήνες.

Στο τέλος του πρώτου μισού της παράστασης, ο πρωταγωνιστής Reeve Carney έμεινε κρεμασμένος σε ένα σχοινί πάνω από τους περίπου 1.900 θεατές για περίπου ένα λεπτό, μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον απεγκλωβίσει και τελικά να σώσει την αγαπημένη του (Jennifer Damiano)!

Σαν να μην έφταναν αυτά, το σόου άρχισε με καθυστέρηση 24 λεπτών, τουτέστιν οι θεατές ήταν ήδη... «στραβωμένοι».

Τα αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, κυρίως στο Ίντερνετ, με τους υπεύθυνους του σόου να προσπαθούν να τελειοποιήσουν τα πάντα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, οπότε θα ανοίξει η αυλαία της παράστασης.

Να κάνουν και κανένα ευχέλαιο μέχρι τότε, μπας και φύγει το κακό το μάτι...

Δείτε ένα από τα χαρακτηριστικά ρεπορτάζ των ξένων μέσων ενημέρωσης για όσα έγιναν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top