Ηλίας Μαμαλάκης: «Μου έκαναν ανάνηψη... είδα αρχαγγέλους γύρω μου»

Αποκάλυψε τα κιλά που είναι σήμερα...

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ηλία Μαμαλάκη

Για τα πολύ σοβαρά προβλήματα της υγείας του, τη μεγάλη απώλεια κιλών και τη δεύτερη σύζυγο του, Ντορίτα Πετρατζά, μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Ηλίας Μαμαλάκης: Ξανά στο νοσοκομείο ο μάγειρας - Η ανάρτησή του

«Έκλεισα έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου. Ήταν μία χρονιά παράξενη, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία. Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού. Στην Κύπρο με κουβάλησαν σε πλήρη αναισθησία και με πήγαν στην εντατική. Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός μάγειρας. 

«Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που αντιμετωπίσαμε. Στην εντατική ήρθε η γυναίκα μου κι η κόρη μου, ήταν από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ολομόχανος», πρόσθεσε. 

Συγκινήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μιλώντας με τον Ηλία Μαμαλάκη

«Με ευχαριστεί η αγάπη που παίρνω από τα εγγόνια μου και να τους δίνω τη δική μου αγάπη. Πετάω από ευτυχία όταν λέει ο εγγονός μου, ότι μαγειρεύω καλύτερα από τη μητέρα του. Το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα στη σύζυγο μου ήταν χοιρινό με πατάτες. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τη σύζυγο μου», συνέχισε αναφερόμενος στην αγαπημένη του συνήθεια, δηλαδή τη μαγειρική. 

Ο Ηλίας Μαμαλάκης με τη δεύτερη σύζυγό του Ντορίτα Πετρατζά

Ο Ηλίας Μαμαλάκης με τη δεύτερη σύζυγό του Ντορίτα Πετρατζά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στην απώλεια της πρώτης του συζύγου, και στην αλλαγή στην εμφάνισή του. 

Ηλίας Μαμαλάκης: «Πέρασα μια περίπλοκη περιπέτεια»

«Με τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση, βοήθησα τη γυναίκα μου όσο αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας. Έχασα 52 κιλά, ήμουν υπέρ-υπέρβαρος. Ζύγιζα 132 κιλά με ύψος 1.61. Μετά την περιπέτεια υγείας μου, είμαι στα πιο αδύνατα μου, είμαι 66 κιλά. Δε δέχθηκα ποτέ αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου. Τα κιλά μου, η κοιλίτσα μου και το καπέλο μου έδιναν έναν χαρακτήρα στην τηλεόραση», αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top