Γνωστό ζευγάρι: «Θα βαφτίσουμε τα παιδιά μας στα 6 τους για να το χαρούν»

Οι  «παραξενιές» τους και η σχέση τους μετά τα παιδιά

 Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: Όσα είπαν για τους γιους τους και τη σχέση του ζευγαριού/ Happy Day

Σε μια σπάνια βραδινή έξοδο πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Χάρη Χριστόπουλο και την Ανίτα Μπραντ. Το ζευγάρι μίλησε για το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο τους καιι τη βάπτισή του, αλλά και την καθημερινότητά τους από τη στιγμή που η οικογένειά τους μεγάλωσε. 

Ανίτα Μπραντ: Το ταξίδι στο Ντουμπάι και η μαγευτική θέα από το ξενοδοχείο

«Τον μικρό μας θα τον ονομάσουμε Νικόλα. Τα παιδιά τα βαφτίζουμε στα 5 με 6 για να βιώσουν το μυστήριο, να συμμετέχουν και να το χαρούν», είπε αρχικά ο φωτογράφος και συμπλήρωσε πως θα κάνουν δύο διαφορετικά μυστήρια για τις βαπτίσεις των παιδιών, τη μία σε νησί και την άλλη στην ενδοχώρα.

Έχουν αλλάξει οι σχέσεις μας προς το χειρότερο μετά τα παιδιά

Για τις «παραξενιές» που βλέπει ο ένας στον άλλο ως ζευγάρι, ο Χάρης Χριστόπουλος σχολίασε με χιούμορ: «Η Ανίτα είναι ιδιόρρυθμη».

«Ω Θεέ μου! Ο Χάρης μου κάνει παρατηρήσεις για το που βάζουμε το σαπούνι πιάτων», απάντησε ο Ανίτα για τις παραξενιές του συζύγου της.

Ανίτα Μπραντ: Έντυσε τους γιους της με matchy - matchy look

Το ζευγάρι στη δεξίωση της βάπτισης του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου/ NDP Νίκος Δρούκας

Το ζευγάρι στη δεξίωση της βάπτισης του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου/ NDP Νίκος Δρούκας

«Η Ανίτα δε δέχεται πιέσεις με τίποτα. Φεύγει το αεροπλάνο σε 1 λεπτό; Όχι, θα φτιάξω το μαλλιά μου», συνέχισε τα πειράγματα ο φωτογράφος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Λευκάδα το 2018 μετά από 15 χρόνια σχέσεις κι έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Χρήστο, που είναι σήμερα περίπου 3,5 ετών και τον Νικόλα, που είναι περίπου 8 μηνών.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top