Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Είμαι ευτυχισμένη και το απολαμβάνω»

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει»

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι κι υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα. Κι η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει.

Αυτήν τη σεζόν η Ελεονώρα Ζουγανέλη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η εκατομμυριούχος 

Αυτήν τη σεζόν η Ελεονώρα Ζουγανέλη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η εκατομμυριούχος 

Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω.

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και ή δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους κι είναι στο χέρι μας», δήλωσε αρχικά. 

Ζουγανέλη- Συρίγος: Οι πρώτες τους φωτογραφίες μαζί ως ζευγάρι

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, απάντησε: «Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου, αλλά δε μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω, αλλά βαριέμαι γρήγορα, δε μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώνω με την έκθεση του εαυτού μου»

Μια από τις πρώτες selfies της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου πριν γίνουν ζευγάρι

Μια από τις πρώτες selfies της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου πριν γίνουν ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

Κλείνοντας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Σε γενικές γραμμές τα Μέσα μου έχουν φερθεί καλά. Η εποχή έχει λίγο αλλάξει, είναι όλοι στην τσίτα και θέλουν να πιάσουν το κακό κι ό,τι και αν κάνεις σχολιάζεται αρνητικά. Ό,τι κι αν κάνεις είναι λίγο λάθος. Ζούμε σε σκληρό περιβάλλον. Βία είναι και να σου περιορίζει ο άλλος την ελευθερία έκφρασης. Είναι παρανοϊκό όλο αυτό που συμβαίνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top