Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είναι φορές που ξυπνάω κι είμαι μόνη, έρημη, απένταρη»

Όσα αποκάλυψε για τη ζωή της η ταλαντούχα ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όταν συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα αργά στο Action 24, με αφορμή την παράσταση Σεβάς Χανούμ στο θέατρο Σημείο

Μιχαήλ: «Έπρεπε να φύγει ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα»

Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην πιο αντισυμβατική πλευρά του χαρακτήρα της, καθώς και τις μάχες με τα «σκοτάδια» της.

Η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Το αντισυμβατικό, που κρύβω μέσα μου, είναι ότι δεν ξέρω τίποτα. Δεν είμαι όμως ακριβώς μετέωρη. Εκεί που πάω να βρω νόημα, σκοπό και στόχο… κάπως σαν να μου τραβάει το χαλάκι ο ίδιος μου εαυτός και λέω "όχι, δεν είναι αυτό". Είναι ίσως τα σκοτάδια μου που με παίρνουν κι αρχίζει αυτή η ματαιότητα». 

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Πάντα μου άρεσαν οι μικρότεροι άντρες»

«Και "δεν ξέρω" και "ποιος ο λόγος", "Δε βλέπεις τι γίνεται", "πού να πας;". Και με το επόμενο, μπορώ να πω ότι "θα φτάσω στον ουρανό", "ο κόσμος όλος είναι δικός μου", "είμαι πολύ δυνατή", "φέτος είμαι στο θέατρο, σκίζω" και τα λοιπά. Είναι φορές που ξυπνάω όμως κι είμαι μόνη, έρημη, απένταρη». 

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Σκηνή από την παράσταση Σεβάς Χανούμ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Σκηνή από την παράσταση Σεβάς Χανούμ

«Αναρωτιέμαι κι εγώ η ίδια πολλές φορές για τι συμβαίνει αυτό. Γιατί δεν ισχύει μόνο με τα επαγγελματικά μου, όλη η προσωπικότητα μου είναι έτσι. Για να μη βάλω στο παιχνίδι και το συναισθηματικό ασανσέρ της ημέρας, το οποίο ξέρει ο περίγυρος μου. Σαν να έχω ένα μαμούνι το οποίο κάθε φορά ελέγχει τα πάντα και συνήθως, όταν ελέγχεις κι επικρίνεις τον εαυτό σου, δε σε βρίσκεις αρκετό, ενώ άλλες φορές αδειάζω από χαρά», συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top