Η Μπαλατσινού έχει γενέθλια - Ο Κικίλιας της εύχεται μαζί με τον γιο τους!

«Χρόνια πολλά μαμά μας» - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Δείτε όσα είχε πει ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, τον περασμένο Απρίλιο

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού και πρώτος της ευχήθηκε ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, με μια ανάρτηση στα social media. 

Τζένη Μπαλατσινού: Η ηλικία, το ζώδιο και το βαπτιστικό της όνομα

O υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του να παίζει στο γρασίδι, κρατώντας τον γιο τους, Παναγιώτη- Αντώνιο.

Βασίλης Κικίλιας: Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο του με αφορμή την παρέλαση

«Χρόνια πολλά μαμά μας», έγραψε και τα σχόλια με ευχές έπεσαν «βροχή».

Ο μικρός γιος της οικογένειας, το τέταρτο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού, γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 2020 και έχει αλλάξει τις ζωές τους. 

Τζένη Μπαλατσινού: Περήφανη μαμά στο σχολικό Halloween party του γιου της

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω κι αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα.  Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δε θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο», είχε πει ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα.

Βασίλης Κικίλιας: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη γέννηση του γιου του

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκαν στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, τον Ιούνιο του 2019. Ο γιος τους γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 2020 και η βάπτισή του έγινε στην Πάτμο, τον Ιούλιο του 2021. Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο: την 26χρονη Αμαλία, τη 24χρονη Αλεξάνδρα και τον 16χρονο Μάξιμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top