Βασίλης Κικίλιας: Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο του με αφορμή την παρέλαση

«Μακάρι αγόρι μου να με αξιώσει ο Θεός...»

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας την περασμένη άνοιξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 γιορτάζει σήμερα η χώρα μας, με τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα και τη στρατιωτική στη συμπρωτεύουσα να ολοκληρώνουν τους εορτασμούς. 

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντού μαζί το ερωτευμένο ζευγάρι

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Βασίλης Κικίλιας περνάει αυτή τη ξεχωριστή ημέρα με την οικογένειά του. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο

Η οικογένεια Μπαλατσινού - Κικίλια με τον γιο τους στην Πάτμο

Η οικογένεια Μπαλατσινού - Κικίλια με τον γιο τους στην Πάτμο /Φωτογραφία Instagram

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε έξω από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και φωτογράφισε τον τριών ετών γιο του, τονίζοντας πως θα ήθελε μια μέρα να τον καμαρώσει ως Eύζωνα.

Βασίλης Κικίλιας για Τζένη Μπαλατσινού: «Άφησε πολλά πίσω της για εμένα»

«Αποστολή της Προεδρικής φρουράς η φύλαξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το κόκκινο στην ενδυμασία των Ευζώνων μας συμβολίζει το αίμα των προγόνων μας που χάθηκε, το μαύρο το πένθος για όσους χάθηκαν, το λευκό την απλότητα του αγώνα, το χρυσό την ένδοξη ιστορία της φρουράς, το γαλάζιο το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Μακάρι αγόρι μου να με αξιώσει ο Θεός να σε δω μια μέρα με τη στολή αυτή! Χρόνια πολλά σε όλους! Ψηλά οι σημαίες για τους ήρωες μας του 1940», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στην ανάρτησή του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top