Τσιμτσιλή: «Η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί όταν το μάθει»

Ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ ορίστηκε προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης

To δικαστήριο όρισε ως δικαστικό συμπαραστάτη για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ, μέχρι την οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης, τον εγγονό της σπουδαίας τραγουδίστριας και αδελφό της Αγγελικής Ηλιάδη, Κώστα Ηλιάδη.

Καίτη Γκρέυ: Στα δικαστήρια οι συγγενείς της για την επιμέλειά της

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος είναι στενός φίλος της διαχρονικής ερμηνεύτριας. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά του εκλιπόντος γιου της Βασίλη, - Αγγελική και Κώστας Ηλιάδης- καθώς και η μητέρα τους διεκδικούσαν να γίνει σεβαστή η επιθυμία της Καίτης Γκρέυ, δηλαδή να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Ο άλλος της γιος, Φίλιππος, εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει αυτός την επιμέλειά της και να την απομακρύνει από το σπίτι όπου ζούσε όλα τα χρόνια της ζωής της. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο σε ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τσιμτσιλή για Ηλιάδη: «Όλες τις σημαντικές στιγμές της είναι σε ριάλιτι»

«Είμαι σίγουρη πως όταν ενημερωθεί και η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πάρα πολύ, επειδή ξέρω ότι είναι ένα πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο κορίτσι που θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά της. Ξέρω, αν είχε την επιλογή να μην είναι στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ που συμμετέχει και να είναι με την οικογένειά της και να δώσει αυτή τη μάχη με τον αδελφό της και τη μητέρα της, θα το είχε κάνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

«Με το καλό όταν βγει, θα υποστηρίξει τη γιαγιά της που σίγουρα χρειάζεται βοήθεια» κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top