Τσιμτσιλή για Ηλιάδη: «Όλες τις σημαντικές στιγμές της είναι σε ριάλιτι»

«Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι»

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα βρεθούν σήμερα οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ αναφορικά με την υπόθεση της επιμέλειάς της.

Το συγκεκριμένο θέμα συζήτησαν το πρωί της Τρίτης στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει για την Αγγελική Ηλιάδη πως ούτε σήμερα είναι στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται πάλι σε... ριάλιτι! Η τραγουδίστρια συμμετέχει στο «I’m a celebrity get me out of here».

«Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι. Θέλω να πω ότι… δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;» αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατόπιν η παρουσιάστρια σχολίασε: «Όταν οι συγγενείς πρώτου βαθμού ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του σωστά. Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top