Αγγελόπουλος: «Δε με απασχολεί που βαφτίζουν μια συνεργασία μου ως σχέση»

To σχόλιο του νικητή του Survivor για τη Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο πρώτο Survivor καταπιάστηκε με πάρα πολλά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν και η ηθοποιία, κάνοντας τηλεοπτικό ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Η Γη της Ελιάς».

Αγγελόπουλος- Βαμβακούση: Αγκαλιά και χαμογελαστοί στα Mad VMA 2023

Για την ενασχόλησή του με την υποκριτική μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». «Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι πολύ περισσότερα πράγματα από όσα είδατε στο πρόσφατο διαφημιστικό. Επειδή συμμετείχα σε 4 σίριαλ και σε μία ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω τα πάντα στο κομμάτι της υποκριτικής», αποκάλυψε ο «Ντάνος».

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για τη Δήμητρα Βαμβακούση, τονίζοντας πως δεν επηρεάζεται από όσα ακούγονται για τη φημολογούμενη σχέση τους.

Dr Pips: Ο πρώην της Βαμβακούση κυκλοφορεί τραγούδι για τη νέα της σχέση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Δήμητρα Βαμβακούση στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2023 - Φωτογραφία NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Δήμητρα Βαμβακούση στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2023 - Φωτογραφία NDP

«Η Δήμητρα (Βαμβακούση) είναι μία κοπέλα με δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μία συνεργασία μας. είναι τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή, ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μία συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί», σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top