Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Στην καραντίνα την άκουσα πολύ. Έπιασα πάτο!»

Όσα εξομολογήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός στο Στούντιο 4

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Διακοπαναγιώτου

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε τη Δευτέρα η Μαρία Διακοπαναγιώτου, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που ξεκίνησε τη ψυχοθεραπεία.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πώς κατά τη διάρκεια της πανδημίας πέρασε πολύ δύσκολα με αποτέλεσμα να πάθει αγχώδη διαταραχή.

Αυτό το καλοκαίρι η Μαρία Διακοπαναγιώτου θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με τις Τρωάδες του Ευριπίδη

Αυτό το καλοκαίρι η Μαρία Διακοπαναγιώτου θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με τις Τρωάδες του Ευριπίδη

«Μπορώ να ξαναβρώ τα κέντρα μου αλλά όταν υπάρχουν πολλά πράγματα μαζί και δυσκολεύομαι. Παίρνω τηλέφωνο τον Ιωσήφ και μου ξετυλίγει το κουβάρι. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί στην καραντίνα είχα πάθει αγχώδη διαταραχή. Στη δεύτερη την άκουσα πολύ. Δεν μπορούσα να κάνω πρακτικά πράγματα. Φοβόμουν να βγω έξω, φοβόμουν στο σπίτι μην πεθάνει η μαμά μου κι η Νόμπα (σ.σ. το σκυλάκι της). Δεν κοιμόμουν! Μπορεί να πεθάνεις από την αϋπνία. Έπιασα πάτο!», εξομολογήθηκε αρχικά. 

«Ήθελα το χέρι της μαμάς μου για να κοιμηθώ γιατί φοβόμουν»

«Κάποια στιγμή μιλούσα στον εαυτό μου, με χαστούκιζα κι έλεγα: “Μέχρι εδώ. Δεν έχει άλλο τώρα”. Βγήκα από τον εαυτό μου και με μάλωνα. Ήμουν σκληρή αλλά με αγάπη για τον εαυτό μου. Ήταν όλο βάρος που ξυπνούσα και κοιμόμουν. Δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτα. Άμα εσύ δε θες και δε βλέπεις, δε λύνεται. Το έβλεπες πρακτικά.

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της σε διαφημιστική καμπάνια εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ως «Τασούλα»

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της σε διαφημιστική καμπάνια εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ως «Τασούλα»

Όταν δεν έχεις κοιμηθεί ή τρεις μήνες ακούς στο αυτί σου έναν ήχο, δεν μπορείς να πεις ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι σοκαριστικό γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι χρόνια με αυτό και λένε "Εντάξει, δεν είναι τίποτα". Πέρασε όλο αυτό με την ψυχοθεραπεία. Πήγα σε όλους τους γιατρούς για να δω ότι δεν είναι κάτι. Τους πέρασα πολλές φορές!», συμπλήρωσε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top