«Ήθελα το χέρι της μαμάς μου για να κοιμηθώ γιατί φοβόμουν»

Η εξομολόγηση της Μαρία Διακοπαναγιώτου για την αγχώδη διαταραχή

Συστήθηκε στο κοινό μέσα από μια πολύ επιτυχημένη διαφημίση με τις ατάκες που έλεγε τότε να κάνουν χαμό και να γίνονται σλόγκαν. 

Ο λόγος για τη Μαρία Διακοπαναγιώτου ή αλλιώς «Τασούλα» του «Κίτσου»η οποία φιλοξενήθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αποκάλυψε ότι όταν έπαιζε το διαφημιστικό, είχε «τρομάξει» από τη δημοσιότητα. 

Μαρία Διακοπαναγιώτου

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου στο Gazarte-Roof Stage/Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την αγχώδη διαταραχή την περίοδο της καραντίνας.

«Μου έχει πει ο κολλητός μου ότι είμαι μια “ευαίσθητη νταλίκα”. Γουστάρω αυτά που έχω κάνει αλλά θέλω κι άλλο. Ο χειρότερος εχθρός είναι ο εαυτός μας και φοβάμαι εμένα, όχι στο συνειδητό. Φοβάμαι μήπως “κοτέψω”. Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή υπερσκέφτεται. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω στρες στο εσωτερικό τους, σωματοποιούν το στρες. Υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη.

Όλα αυτά συνέβησαν στην καραντίνα επειδή κλείστηκα στο σπίτι. Ευτυχώς που σκέφτηκα ότι δεν είμαι μόνη μου. Ήταν πολύ δύσκολα. Ήθελα το χέρι της μαμάς μου για να κοιμηθώ γιατί φοβόμουν. Τα πρωινά ήταν μαρτύριο. Είχα τρεις μήνες εμβοές, μία συγκεκριμένη συχνότητα. Άρχισα να κάνω διαλογισμό και άρχισα να προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να μην φοβάμαι και να μην υπερσκέφτομαι και να πατήσω στα πόδια μου. Πήγα στον ψυχίατρο γιατί έχει έναν τρόπο που είναι πιο άμεσος. Δεν χρειάστηκα αγωγή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια λέγοντας πως ήταν ένα ζωηρό κορίτσι που του άρεσε να πειράζει τους άλλους, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της, την οποία έχει σαν αδερφή της. 

Για τον πατέρα της δήλωσε πως έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, με τα οποία φροντίζει να κρατά επαφές μέσω social media. 

Τέλος παραδέχτηκε πως έχει υποστεί bullying για την εμφάνισή της, ενώ στην αρχή της καριέρας της την έχουν υποβιβάσει.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top