«Καρφί» Μουτσινά σε Λιάγκα: Είπε σε ποιο νοσοκομείο είμαι κι έστειλε κάμερα

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την περιπέτεια υγείας

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Δύσκολη ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τον Νίκο Μουτσινά, αφού ένα πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Τα δύσκολα πέρασαν και το μεσημέρι της Τρίτης, ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Στο νοσοκομείο για τέταρτη ημέρα ο Νίκος Μουτσινάς


«Καλησπέρα παιδιά, τα καταφέραμε. Πρεμιέρα σήμερα. Δείξτε μου έναν εργοδότη που μπαίνει στο νοσοκομείο για να κάνετε ρεπό; Θέλω να ενημερώσω ότι ο σκοπός είναι να κάνουμε τις υπόλοιπες εκπομπές, σας ενημερώνουμε σε περίπτωση που έχετε κλείσει διακοπές. Τι να σας πω τώρα; Θα σας τα πω παρακάτω. Όλα είναι πολύ καλά, πάμε να συνεχίσουμε», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά την περιπέτεια υγείας με το στομάχι του.

 

Νίκος Μουτσινάς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τον Γιώργο Λιάγκα, επειδή αποκάλυψε στον «αέρα» του «Πρωινού» σε ποιο νοσοκομείο νοσηλευόταν κι έστειλε και κάμερα.

Νίκος Μουτσινάς: Το πρώτο μήνυμα μετά το πρόβλημα υγείας του

«Σταματήστε να το κάνετε ρε παιδί μου. Δεν είναι δημοσιογραφία να πείτε σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Είναι μπούρδα, κόφτε το λίγο. Και έστειλε και κάμερα με τη Φαίη, το κορίτσι το ξανθό. Ήρθε και αντιμετώπισε τον ημι-ασθενή. Να συζητήσουμε το θέμα δημοσιογραφία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top