Ιόλη Χιωτίνη: «Στην Αγγλία έτρωγα σκουλήκια σε μπάρες πρωτεϊνών»

Όσα αποκάλυψε η buyer του Cash or Trash

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιόλης Χιωτίνη

Η επιτυχημένη interior designer που συμπληρώνει την παρέα των αγοραστών του Cash or Trash του Star, βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης.

Η Ιόλη Χιωτίνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ιόλη Χιωτίνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο λόγος για την Ιόλη Χιωτίνη που αποκάλυψε πώς έχει αγοράσει πολλά αντικείμενα, τα οποία τα κρατάει στην αποθήκη της και τα αξιοποιεί αναλόγως την έμπνευσή της

Ιόλη Χιωτίνη από Cash or Trash: «Είναι αρρώστια το bidding, η δημοπρασία!»

Σχετικά με την απόφαση της να συμμετέχει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, απάντησε πως: «Μου αρέσει πολύ ο τζόγος, να ανεβαίνουν, να κατεβαίνουν. Ο ανταγωνισμός! Μου άρεσαν ανέκαθεν τα αντικείμενα και κυρίως για έμπνευση. Ό,τι παίρνω είναι για εμένα. Ξέρω να βλέπω τι είναι αυτό που έχει για εμένα μια αξία. Ήρθε μια καπελοθήκη και για να με εμπνεύσει το σκέφτηκα σαν κάδο σκουπιδιών. Τα αντικείμενα που παίρνω δεν τα πουλάω, αλλά τα βάζω στην αποθήκη μου ή σε κάποιο πρότζεκτ μου», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ιόλη Χιωτίνη ασχολείται με πολλά πράγματα κι αυτό της πάει πολύ!

Η Ιόλη Χιωτίνη ασχολείται με πολλά πράγματα στη ζωή της κι αυτό της πάει πολύ!

Ιόλη Χιωτίνη: Γνωρίστε την πανέμορφη buyer του Cash or Trash!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ιόλη Χιωτίνη αποκάλυψε ότι: «Στην Αγγλία έτρωγα σκουλήκια σε μπάρες πρωτεϊνών κι ενέργειας. Είναι το μέλλον... Ξέρεις τι ωραία σοκολάτα, μπάρες ενέργειας από σκουλήκια; Δεν καταλαβαίνεις τίποτα!». 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top