Viral η φωτογραφία με τη «μεταμφιεσμένη Μέγκαν» στη στέψη του Καρόλου

Ποιος είναι τελικά ο μυστηριώδης άντρας που εμφανίστηκε στην τελετή;

Δείτε βίντεο για τη Στέψη του Καρόλου από τις ειδήσεις του Star

Από το περασμένο Σάββατο, η στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι το θέμα των ημερών, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, τα «βλέμματα» έπεσαν και στον πρίγκιπα Χάρι

«Βαρέθηκα να...»: Διάβασαν τα χείλη του Χάρι στη στέψη του Καρόλου

Λίγο καιρό πριν, ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Μέγκαν Μαρκλ δε θα ταξίδευε στο Λονδίνο για τη μεγαλοπρεπή τελετή, επειδή είχε γενέθλια ο γιος της, Άρτσι. Τα «πηγαδάκια» στο παλάτι έδιναν και έπαιρναν, δεδομένης της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τη δούκισσα του Σάσεξ.

Ωστόσο, η φαντασία των θεατών «οργίασε», αφού πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι η Μαρκλ βρέθηκε στην τελετή της στέψης και μάλιστα... μεταμφιεσμένη! 

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το πολυτελές σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα

Οι θεατές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε έναν ηλικιωμένο άντρα που παραβρέθηκε μεταξύ των 2.200 επισήμων στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος καλεσμένος έδινε την αίσθηση ότι θέλει να κρύψει την ταυτότητά του. 

«Μέγκαν δε μας ξεγελάς» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Παρακολούθησε τη στέψη μεταμφιεσμένη», σχολίασε άλλος. 

Όταν η παραπάνω εικασία άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, κάποιοι ανέλαβαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια για την ταυτότητα του προσκεκλημένου. Πρόκειται για τον Καρλ Τζέκινς, γνωστό μουσικό με καταγωγή από την Ουαλία και φίλο της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top