«Έχουν πει ότι έπαιρνα ναρκωτικά, ότι είμαι ομοφυλόφιλος, γέλαγα»

Όσα αποκάλυψε γνωστός τραγουδιστής & συνθέτης

Δείτε όσα είπε ο μουσικός στην εκπομπή του OPEN

Με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει για τα 25 χρόνια της δισκογραφικής του πορείας, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα; για τις καλλιτεχνικές του επιλογές, την προσωπική του ζωή αλλά και την παραφιλολογία γύρω από το όνομά του

Δάκρυσε ο Κοργιαλάς: «Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος»

«Έφαγα πολύ πίστα για να μπορέσω να βγάλω κι εγώ μια δική μου δουλειά. Μεγάλος δάσκαλος για μένα ήταν ο Νίκος Ζιώγαλας. Είμαι 50 χρονών και νιώθω τέλεια» ανέφερε αρχικά. 

Κι όμως έχουν περάσει 25 χρόνια από όταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς μπήκε στη δισκογραφία

Κι όμως έχουν περάσει 25 χρόνια από όταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς μπήκε στη δισκογραφία

«Έχουν γίνει πολλά ακραία σε live μου. Δεν μπορώ να τα πω… Παλιά δε θα δεχόμουν να συνεργαστώ με κάποιον λαϊκό τραγουδιστή ακόμη κι αν είχα μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Τώρα, μπορεί να έλεγα ναι. Έχει γίνει ένας τέτοιος αχταρμάς στην ελληνική μουσική βιομηχανία που δεν αξίζει να χαλάς τη ζαχαρένια σου. Επίσης, στις μεγάλες πίστες υπάρχουν κι άνθρωποι που είναι πάρα πολύ καλοί. Με τον Νίκο Βέρτη για παράδειγμα, θα πήγαινα».

Για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνον, δήλωσε: «Έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν πει ότι έπαιρνα ναρκωτικά, ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάρα πολλά... Δεν έμπαινα στη διαδικασία να αποκαταστήσω την αλήθεια. Γέλαγα». 

Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους

Τέλος, στην ερώτηση αν γυρνώντας τον χρόνο πίσω θα επέλεγε να κρατήσει την προσωπική του ζωή εκτός δημοσιότητας, απάντησε: «Γιατί, αφήνετε οι γυναίκες να μείνει κάτι κρυφό; Τελείωσε η απάντηση. Εγώ δε μίλαγα ποτέ!».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την πρώην σύντροφό του, δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την πρώην σύντροφό του, δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top