Η Κ. Ζαρίφη για τον σύντροφό της: «Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου»

Αποκάλυψε που τον γνώρισε...

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη

Για πρώτη φορά, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία με τον νέο της σύντροφο

Όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη για την επιστροφή της στην τηλεπαρουσίαση

Καλεσμένη στο The 2Night Show η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια κι ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον νέο της αγαπημένο, τον Πάνο, αποκαλύπτοντας πως διατηρεί τις καλύτερες φιλικές σχέσεις με την πρώην σχέση της, τον Γιάννη

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή

«Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια. Δε μας έχουν φωτογραφήσει μαζί αλλά δε θα με πείραζε, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση», είπε αρχικά. 

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο έχασε 20 κιλά

«Δε θα μου άρεσε, αν ήμουν στην παραλία. Μη με βγάζεις με το μπανιερό... Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy», είπε με το γνωστό της χιούμορ.

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, τον Γιάννη. Γνωριστήκαμε με τον Πάνο στα Γιάννενα, που ανέβηκα να παρουσιάσω το TedX. Ο Πάνος μένει εκεί. Ήταν κι αυτός ομιλητής και πολύ φυσιολογικά βρεθήκαμε να είμαστε μαζί. Είμαι μια γυναίκα που αγαπάει αυτές τις σχέσεις, θέλω και τον χώρο μου και την παρέα μου. Είναι κουλ, ωραία» αποκάλυψε, ενώ δε θα απέκλειε το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στην επαρχία. 

Κατερίνα Ζαρίφη: Το μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη και τη Μενεγάκη

«Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, αυτό είναι το σημαντικό μεγαλώνοντας. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο ημερολόγιο δεν τις μπορώ», ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top