Σε ποιον παρουσιαστή πρότειναν να τραγουδήσει στα μπουζούκια;

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

Σε ποιον παρουσιαστή πρότειναν να τραγουδήσει στα μπουζούκια;

Το ζήτημα δεν είναι ότι έκαναν πρόταση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τραγουδήσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με πολύ μεγάλα ονόματα της νύχτας. Είναι ότι την είδηση την έδωσε ο ίδιος στο Πρωινό mou και μάλιστα κατόπιν κουίζ.

Στην έναρξη της εκπομπής της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την φωτογραφία του παρουσιαστή στην οποία το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο. «Σε λίγα λεπτά θα σας αποκαλύψουμε ποιος παρουσιαστής δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει σε σχήμα μεγάλου νυχτερινού μαγαζιού. Εντωμεταξύ εσείς, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας με τις απαντήσεις σας», είπε, προκειμένου να κρατήσει σε αγωνία τους τηλεθεατές.

Λίγη ώρα μετά, το πάνελ, αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκαναν την αποκάλυψη. «Πήγαμε κάπου με τον Γιώργο να πιούμε καφέ και με πλησίασε ένας επιχειρηματίας για να μου προτείνει να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο», είπε ο παρουσιαστής.

Επειδή όμως ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να δώσει πλήρες ρεπορτάζ, άρχισε να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. «Ο Δημήτρης δεν τα λέει όλα. Του πρότειναν να εμφανίζεται και να λέει τρία με τέσσερα τραγούδια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με πολύ γνωστά ονόματα!»

Το πάνελ άρχισε να απαιτεί όλες τις λεπτομέρειες: «Πείτε τα όλα, λεφτά, ημέρες εμφάνισης, τα πάντα!»

«Τον ευχαριστώ πολύ, όμως του απάντησα ότι πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό δυστυχώς», είπε ο Ουγγαρέζος, για να συνεχίσει ο Λιάγκας. «Το καλύτερο δεν σας είπαμε: Του πρότεινα του επιχειρηματία να παίρνει ο Ουγγαρέζος 1000 ευρώ το βράδυ κι εγώ να είμαι μάνατζερ και να παίρνω το 10%!»

«Ναι», επιβεβαίωσε ο Ουγγαρέζος «και όχι μόνον το πρότεινε αλλά ο επιχειρηματίας του είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα!»

Να σας πούμε την μαύρη αλήθεια, από το ύφος τους φάνηκε ότι έλεγαν αλήθεια. Τώρα, τι από όλα αυτά ισχύει και τι όχι, άγνωστο…Να δούμε τον Ουγγαρέζο να τραγουδει στα μπουζούκια και να πρέπει να του πετάξουμε και λουλούδια; Θα καταρρεύσουμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top