Τζόρβας-Ατσιδάκου: Ορισαν ημερομηνία γάμου!

Όλες οι λεπτομέρειες της λαμπερής τελετής

Τζόρβας-Ατσιδάκου: Ορισαν ημερομηνία γάμου!

Έναν γάμο απλό, αλλά ταυτόχρονα παραμυθένιο θέλουν να κάνουν ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, που παντρεύονται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για παραδοσιακό γάμο του ζευγαριού στην Μονεμβασιά, που αποτελεί και ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, τελικά ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί σε Iερό ναό του Θησείου, στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, έκλεισαν ήδη την ημερομηνία που είναι η 17η Ιουνίου.

Μέχρι πρότινος, η γοητευτική δικηγόρος και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, απέφευγαν με κάθε τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας. Ομως, στις αρχές Ιανουαρίου πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, στην avant-premiere της ταινίας The Tourist με την Angelina Jolie και τον Johnny Depp.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, οι πληροφορίες σχετικά με την γαμήλια τελετή δίνουν και παίρνουν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την ημερομηνία του γάμου που ήδη έχει κλειστεί, αυτό το διάστημα κανονίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την δεξίωση, που θα γίνει στο Island της Βάρκιζας.

Η Χρυσαυγή δεν θα φορέσει σίγουρα κάτι προκλητικό, αλλά κάτι απλό που ταυτόχρονα θα εντυπωσιάσει. Πάντως, έχει ήδη διαλέξει τις γόβες της από το κατάστημα Καλογήρου, οι οποίες σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός της είναι σχεδιασμένες από τον Alexander Mc Queen.

Η σχέση του τερματοφύλακα με την δικηγόρο ξεκίνησε πριν από έξι ολόκληρα χρόνια και έγινε ευρέως γνωστή το 2009 όταν εκείνη κάλυπτε τα παρασκήνια από το σόου του Ant1 Ο διάδοχος του Uri Geller. Τα τελευταία χρόνια, οι δυο τους συγκατοικούν στα Μελίσσια. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος επέστρεψε το 2005 στον Παναθηναϊκό, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Τότε η Χρυσαυγή εργαζόταν ήδη ως δημοσιογράφος και πήρε συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή: Μία συνέντευξη που έμελλε να της αλλάξει την ζωή.

Πηγή: People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top