Αντώνης Βλοντάκης: «δεν απορρίπτω την τηλεόραση»

Το σόου τραγουδιού, η καριέρα που τελειώνει και η οικογένεια

Αντώνης Βλοντάκης: «δεν απορρίπτω την τηλεόραση»

«O αθλητισμός είναι υγεία, ο πρωταθλητισμός σκοτώνει», λέει ο Αντώνης Βλοντάκης και μιλά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τα 26 χρόνια που ασχολείται με το πόλο. Παράλληλα, αναφέρεται στο τέλος της καριέρας του που πλησιάζει, τις τηλεοπτικές προτάσεις που πλέον δεν τις απορρίπτει μετά το «Just The 2 Of Us» και την οικογένειά του.

Μπορεί κάποιες του αντιδράσεις στο σόου τραγουδιού να προκάλεσαν αίσθηση, ο πολίστας όμως τονίζει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» πως δεν μετάνιωσε για την συμμετοχή του και θα ξαναέκανε κάτι παρόμοιο. «Ήταν μια πρόκληση για μένα. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, μου αρέσει να κινούμαι σε μη στερεότυπα, να «παρεκκλίνω» από την ζωή μου και δοκιμάζω καινούργια πράγματα», λέει και εξομολογείται πως υπήρξε υπερβολικός σε κάποιες αντιδράσεις του μέσα στο σόου.

«Σιγά σιγά φτάνω στο τέλος της καριέρας μου ως αθλητής. Είμαι στα 35 μου - άντε ένα, δύο το πολύ, χρόνια ακόμα», αναφέρει ο Αντώνης και επισημαίνει πως όλα αυτά τα χρόνια στις πισίνες μόνο δυσκολίες αντιμετώπισε. Η χειρότερη στιγμή του δε ήταν όταν έσπασε το χέρι του δεκαπέντε ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου τελικά αγωνίστηκε χάρη σε ένα «επιστημονικό θαύμα» όπως το χαρακτηρίζει.

Σκέφτεται όμως να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ειδικά τώρα που η καριέρα του στον αθλητισμό τελειώνει; «Δεν απορρίπτω τίποτα πια! Όσες φορές έχω πει ποτέ, το έχω λουστεί. Δεν απορρίπτω την τηλεόραση - μπορώ να πω ότι θα με ενδιέφερε κιόλας. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτός ο χώρος και αν υπήρχε ένα project που να μου ταιριάζει και να μην με προσβάλλει θα το έκανα», απαντά.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, ο 35χρονος πολίστας εκφράζει τον προβληματισμό του για το μέλλον και επισημαίνει πως θα ήθελε να νιώθει περισσότερη ασφάλεια για τα παιδιά του αλλά και να τους δοθούν όσες ευκαιρίες δόθηκαν σε εκείνον. «Η οικογένειά μου είναι τα θεμέλια της ζωής μου», αναφέρει και αποκαλύπτει πως αν δεν του έλεγε η σύζυγός του, Κορίνα Στεργιάδου, το «ok» της δεν θα συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top