«Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι τιμή για το ελληνικό θέατρο»

Ποιος σπουδαίος ηθοποιός έκανε αυτή την δήλωση;

Συνέχεια δίνεται στο θέμα της Ζέτας Μακρυπούλια και το εάν τελικά είναι ή δεν είναι - τυπικά – επαγγελματίας ηθοποιός.

Αυτή τη φορά, η δήλωση που έκανε αίσθηση σχετικά με το θέμα ανήκει στον Κώστα Βουτσά που όχι μόνον τάχθηκε υπέρ της Ζέτας σε ό, τι κάνει, αλλά την υποστηρίζει «με νύχια και με δόντια» σε όσους της επιτίθενται το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ που είμαι 63 χρόνια στο θέατρο σας λέω χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι είναι τιμή γ��α το θέατρο που υπάρχει η Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι πανέμορφη, καταπληκτική. Είναι ταλέντο. Τραγουδάει, χορεύει, έχει ήθος, έχει επαγγελματισμό. Σας το λέω αυτό με πλήρη γνώση των πραγμάτων. Μακάρι να είχαμε άλλες 15 Μακρυπούλιες».

Ο σπουδαίος ηθοποιός, η γνώμη του οποίου σε κάθε περίπτωση μετράει, αναρωτήθηκε εάν πρέπει η Ζέτα να επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία τα πτυχία της και τις γνώσεις της στο κοινό. «Δηλαδή τι πρέπει να κάνει; Να βγει και να πει; Ορίστε έχω άδεια, να τα πτυχία μου, να τα χαρτιά μου; Ποιος ηθοποιός το κάνει αυτό;»

Ο κος Βουτσάς έκανε κίνηση-έκπληξη: Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό playboy, όχι γυμνός, αλλά εντελώς ντυμένος και εκτός από την Ζέτα, μίλησε και για την Ευγενία Μανωλίδου: «Η κοπέλα κάνει πο��ύ καλά την δουλειά της. Είναι πολύ σεμνή και απλά βιώνει αυτό που βιώνουν πολλοί, που άμα είναι στην κορυφή, τον πετροβολάνε».

Είδατε κύριε Βουτσά μας; Εδώ τα ακούει η Ευγενία που έχει και καμιά δεκαπενταριά πτυχία, δεν θα τα ακούσει το Ζετάκι; Είναι δυνατή όμως και αντέχει. Μέχρι «να τα πάρει στο κρανίο»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top