«Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, την οποία δεν έχω απορρίψει»

Και πώς είναι μόνη η Ελενα Ράπτη;

Ένα κουίζ για γερούς λύτες έδωσε η Έλενα Ράπτη στο Πρωινό mou το πρωί της Τετάρτης. Μας είπε ότι της έχει γίνει πρόταση γάμου, ότι ΔΕΝ την έχει απορρίψει, άρα είναι σε ισχύ, αλλά ταυτόχρονα δεν διευκρίνισε εάν αυτή την περίοδο είναι σε μια σχέση ή όχι. Αρκέστηκε στο να πει ότι κάποια στιγμή θα δεσμευτεί και θα παντρευτεί.

Κάτι σε ποιο… σαφές κυρία Ράπτη μας; Μία συνέντευξη καθίσαμε να δούμε κι εμείς οι ταλαίπωροι τηλεθεατές και έπρεπε να σπάσουμε το κ��φάλι μας για να καταλάβουμε τι εννοούσε η… ύποπτα εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά βουλευτίνα: Που όσο και να την παρακαλούσε ο καημένος ο Γιώργος Λιάγκας να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοεί, εκείνη ανένδοτη, δεν έλεγε να μας αποκαλύψει από ποιον έχει δεχτεί πρόταση γάμου, που δεν την έχει απορρίψει και κυρίως εάν αυτήν την περίοδο είναι με κάποιον. Ο διάλογος που έγινε ανάμεσά τους ήταν χαρακτηριστικός.

«Πρόταση γάμου σου έχει γίνει ποτέ;»

«Ναι!»

«Και την απέρριψες;»

«Όχι!»

«Άρα είναι σε ισχύ...»

«Με έκαψες τώρα» είπε η Φαίη που πήγε σιγά σιγά να βγάλει την είδηση, αλλά ο Γιώργος κατευθείαν στο ψαχνό έκανε την ερώτηση και η Ελενα απλώς… απάντησε. Βέβαια, το θέμα ήταν η συνέχεια και όχι απλά η αποκάλυψη ότι δεν έχει απορρίψει την πρόταση.

«Σήμερα είμαι ελεύθερη δεν είμαι παντρεμένη, αυτό μπορώ να σας πω… Είμαι ελεύθερη, ανεξάρτητη και με έντονη προσωπική ζωή. Εσύ τώρα προσπαθείς να δέσεις το παζλ, έτσι; Εγώ πάντως ελπίζω οι τηλεθεατές να μπερδεύτηκαν το ίδιο με εσάς».

Αφήστε τους τους τηλεθεατές στην ησυχία τους… Εκτός από το ότι θέλει να γίνει χαζομαμά, ότι της έχουν κάνει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή και το ότι μεγάλωσε σε μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, η κουβέντα επικεντρώθηκε στα προσωπικά της. «Είναι σε πολύ καλό δρόμο, αλλά δεν το μοιράζομαι δημόσια».

Το καταλάβαμε. Δεν το λέγατε από την αρχή να μ��ν παιδευόμαστε;

Πάντως, όταν θελήσετε να μας τα πείτε διαφορετικά, εμείς εδώ είμαστε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top