«Ζαχάρωσε» με τον Λουκάκο η Μενεγάκη

Τα «αχ», τα «βαχ» και οι φιλοφρονήσεις στην κουζίνα

«Ζαχάρωσε» με τον Λουκάκο η Μενεγάκη

Σαν καλή μαθητριούλα που κοιτάει τον δάσκαλο στα μάτια στάθηκε δίπλα στον Γιάννη Λουκάκο η Ελένη Μενεγάκη και ο «Καφές» πήρε γεύση από «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»! «Αχ», «βαχ», φιλοφρονήσεις και έπαινοι για τις ικανότητες του σεφ έδωσαν και πήραν στην κουζίνα της εκπομπής.

Ο σεφ και κριτής του «Master Chef» βρέθηκε στο πλατό της Ελένης και δεν μπορούσε να μην μαγειρέψει. Κι ενώ στην ενότητα της μαγειρικής η παρουσιάστρια εμφανίζεται μόνο στο τέλος για να δοκιμάσει, τον Λουκάκο δεν τον άφησε στιγμή από τα μάτια της!

Ζυμαρικά με μανιτάρια, λευκό κρασί και θυμάρι ήταν το πιάτο που μαγείρεψε ο Λουκάκος και η Ελένη έδωσε ρεσιτάλ με «αχ» και «βαχ» μυρίζοντας και ξαναμυρίζοντας το φαγητό, ενώ δεν έλειψαν και οι μελιστάλακτες ατάκες.

Την αρχή στα παινέματα έκανε ο μάγειρας που παρατήρησε ότι η παρουσιάστρια προσέχει την σιλουέτα της. «Νομίζετε», του απάντησε σε πληθυντικό ευγενείας η Ελένη και πρόσθεσε: «όταν θα έρθω στο μαγαζί σας, μάλλον θα τρομάξετε». Μόνη θα πάει, με φίλους ή με το αίσθημα; Για να δούμε αν θα τρομάξει ή όχι ο Λουκάκος...

Η παρουσιάστρια βάλθηκε να δείξει ότι κατέχει από μαγειρική και άρχισε τις απορίες για το πότε βάζουμε λευκό κρασί και πότε κόκκινο, γιατί αλατίζουμε σταδιακά το φαγητό και όχι μονομιάς, πού βρίσκει ο σεφ φρέσκα μυρωδικά και άλλα πολλά.

«Αγάπη μου είμαι μαγείρισσα, αλλά θέλω να γίνω ακόμα καλύτερη», είπε σε κάποια στιγμή το Λενιώ και... μείναμε: αγάπη μου τον Λουκάκο; Τον σεφ για τον οποίο καρδιοχτυπούν πολλές μετά το ριάλιτι του Mega; Μαζέψου γιατί ακούει και ο Ματέο...

Σιγά μην μαζευόταν όμως: «ωραίος είσαι», παραδέχθηκε η οικοδέσποινα του «Καφέ» και παίνεψε ��ον σεφ για την σιλουέτα του. «Με τόσες δοκιμές που κάνεις στο μαγαζί σου δεν έχεις βάλει κιλά. Στον Ανδρέα τον μάγειρά μας το βλέπω, δοκιμάζει ο άνθρωπος, σε σένα όχι», πρόσθεσε.

Δώσ’ του να μυρίζει και να στενάζει η Ελένη όσο μαγείρευε ο σεφ... «Αχ», «ναι», «με τρελαίνει αυτή η μυρωδιά» και ξανά «αχ» και ξανά «βαχ»... Μέχρι και από το ίδιο κουτάλι δοκίμασαν οικοδέσποινα και καλεσμένος!

Το πιάτο ετοιμάστηκε και ο Λουκάκος πρόσθεσε λάδι τρούφας, το οποίο κατά την Ελένη... βρωμάει! «Βρωμάει η τρούφα αλλά μου αρέσει. Όπου βρω μαγαζί που έχει κάτι με τρούφα αυτό θα φάω. Αλλά ότι βρωμάει βρωμάει», είπε η παρουσιάστρια και ο Λουκάκος την μάλωσε για την λέξη «βρωμάει». «Καλά, μυρίζει έντονα», απάντησε η Ελένη.

Φυσικά, η παρουσιάστρια δοκίμασε το φαγητό ζητώντας extra πιπέρι, αναστενάζοντας και κάνοντας «μμμμ» κι άλλα πολλά, ενώ δεν δίστασε να το πάρει μαζί της στον καναπέ για να συνεχίσει να τρώει. Του δικού της μάγειρα τα φαγητά, πάντως, ούτε μέχρι την πλησιέστερη κάμερα για κοντινό πλάνο δεν τα πάει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top