Μ. Παπαγιάννης: Μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω εκπομπή

Με την Αγγελική θέλουμε και δεύτερο παιδί

Μ. Παπαγιάννης: Μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω εκπομπή

Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στην εκπομπή superstar, για την πρόταση που έγινε να παρουσιάσει εκπομπή, για τον Παναγιώτη Πετράκη αλλά αποκάλυψε ότι θα ήθελε και ένα δεύτερο παιδί.

«Μου έγινε πρόταση για παρουσίαση μιας εκπομπής, αλλά δεν νιώθω έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι ηθοποιός και αν πραγματικά προκύψει κάτι στο μέλλον δεν ξέρω», είπε.

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ηθοποιούς για το αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι δεν είναι συνάδελφος τους, ο πρωταγωνιστής στο σήριαλ «Η Ζωή της άλλης», υποστήριξε «Θεωρώ συνάδελφο μου έναν άνθρωπο που νιώθει ηθοποιός και το κάνει με αξιοπρέπεια. Όλοι είμαστε ισότιμοι και ισάξιοι».

Αποκάλυψε ότι υπήρξε στιγμή που σκέφτηκε να κάνει αγωγή για διάφορα που γραφόταν για εκείνον και τον είχαν στενοχωρήσει, αλλά δεν προχώρησε.

Στο θέατρο Πόρτα, μοιράζεται το καμαρίνι με τον νικητή του just the 2 of us, Παναγιώτη Πετράκη. «Είναι ταλαντούχος ο Παναγιώτης Πετράκης και έρχεται πολύ κόσμος στο θέατρο για να τον δει από κοντά», είπε ο Μάνος Παπαγιάννης και ξεκαθάρισε ότι δεν θα έπαιρνε μέρος στο σώου χορού. «Χορεύω σαν αγγούρι. Είμαι χάλια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top