Αποκαλύψεις «βόμβα» της Ελένης έξι χρόνια μετά

«Η αιτία που ήλθα στον Alpha δεν ήταν ο Λάτσιος»

Αποκαλύψεις-βόμα από την Ελένη, έξι χρόνια μετά την μεταγραφή της από τον Ant1, στον Alpha. Με το�� άντρα μου δεν μιλούσα ποτέ για δουλειές», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, την στιγμή που συζητούσε με τον Τζώνη Καλημέρη στον Καφέ.

Mετά από έξι ολόκληρα χρόνια στην Κάντζα και τα χίλια μύρια που λέχθηκαν και γράφτηκαν για την μεταγραφή-βόμβα που έκανε τότε από τον Ant1, στον Alpha, η παρουσιάστρια είπε για πρώτη φορά, όχι μόνον ότι με τον Γιάννη Λάτσιο δεν μιλούσαν ποτέ για δουλειά, αλλά και ότι ο ίδιος ο Τζώνη Καλημέρης, ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο η Ελένη ήλθε σε επαφή, το διάστημα που συζητούσε με τον Alpha!

«Ο κόσμος νομίζει ότι ο Γιάννης με έφερε εδώ, ενώ εγώ ουσιαστικά, με εσένα μίλησα. Εσύ ήσουν ο εκπρόσωπος του καναλιού. Ο Γιάννης δεν μου μίλησε καθόλου και αυτή ήταν και η συμφωνία μας εξαρχής με το κανάλι, ότι δεν μπορούσα να μιλήσω με τον τότε σύζυγό μου για δουλειά. Ούτε στον Ant1 μιλούσα με τον άντρα μου για δουλειά. Μιλούσα με τον κο Χαραμή, με τον κο Θοδωρή Κυριακού… εδώ μίλησα με σένα!»

«Ναι είναι αλήθεια αυτό», απάντησε ο κος Καλημέρης.

Τότε τα ΜΜΕ «βοούσαν» ότι ο Alpha «άρπαξε» την Ωραία Ελένη από το Μαρούσι και σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο τότε σύζυγός της. Όμως εκείνη, σε μία αποκάλυψη πραγματική βόμβα, ξεκαθάρισε ότι η αιτία που πήγε στον Alpha δεν ήταν ο Λάτσιος, αλλά η επιθυμία της ίδιας να φύγει.

Η Ελένη, μάλιστα, που δεν είχε απαντήσει ποτέ αν για την μεταγραφή της ευθύνεται ο τότε άντρας της, αναρωτήθηκε εάν έκανε καλά που πήγε στον Alpha και που γι’ αυτό δεν μίλησε με τον τότε σύζυγό της, αλλά με κάποιον τρίτο: «Μετά από έξι χρόνια λοιπόν που κάναμε αυτήν την συμφωνία και τα είπαμε τόσο ωραία, εσύ τι πιστεύεις ότι έκανα καλά; Εγώ έχω άποψη, την δική σου θέλω».

«Εσύ ή ο Alpha;», την ρώτησε εκείνος.

«Εγώ μιλάω για μένα, ο Alpha είναι η άλλη πλευρά. Είναι ο εργοδότης», διευκρίνισε η Ελένη.

«Βέβαια, πιστεύω ότι έκανες καλά. Ολοι επανεφευρισκόμαστε με τις μετακινήσεις. Εγώ για παράδειγμα, πάρα πολλά πράγματα που έκανα μετά που έφυγα από εκεί, εάν είχα μείνει στο mega δεν θα τα είχα κάνει ποτέ. Όπως και συ, εάν είχες μείνει στο mega…»

Σε εκείνο το σημείο η Ελένη τον διέκοψε με νόημα: «Πότε το 92;»

«Ναι», είπε εκείνος, «εάν είχες μείνει εκεί, δεν θα είχες κάνει πολλά πράγματα που έκανες μετά».

Η Ελένη «πάγωσε» και αναπόλησε το παρελθόν: «Πλάκα πλάκα στο mega έμεινα τέσσερα ��ρόνια. Μετά ήμουν 10 χρόνια στον Ant1 και τώρα έξι στον Alpha».

«Είναι καλό να φεύγεις για να πας κάπου αλλού και να μένεις στο κάπου αλλού», κατέληξε ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελένη βρήκε μία ακόμη ευκαιρία να πετάξει αυτό που ήθελε: «Ναι, αυτό ισχύει, αλλά να γίνεται σε στην κατάλληλη στιγμή, που όλοι ξέρουμε πότε είναι αυτή…»

Ολοι δεν ξέρουμε, (θα προσθέταμε εμείς) αλλά εκείνη ήξερε σίγουρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top