Javier Bardem: «Penelope σ΄αγαπώ!»

Δεν σταματά να της αφιερώνει τα βραβεία του

Javier Bardem: «Penelope σ΄αγαπώ!»

Το ένα μετά το άλλο κερδίζει τα βραβεία και τις υποψηφιότητες ο Javier Bardem για τον ρόλο του στην ταινία «Biutiful» που όπως φαίνεται του έφερε γούρι.


Κρατώντας παραμάσχαλα τα βραβεία «Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας» από το Φεστιβάλ των Καννών και το Φεστιβάλ Σαντάνς, τα αφιερώνει το ένα μετά το άλλο στην αγαπημένη του Penelope, που από μέρα σε μέρα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί: «Θέλω να το μοιραστώ με την αγάπη μου την Πενέλοπε. Επειδή είναι τόσο σπουδαίος άνθρωπος… είναι ένα δώρο..το δώρο μου… είναι το παρόν και το μέλλον μου… Ευχαριστώ… Σ΄αγαπώ!», λέει ο ερωτοχτυπημένος Javier που μπορεί οι θαυμάστριες να τον κυνηγούν κατά χιλιάδες, αλλά αυτός δεν έχει μάτια γι΄άλλη!


Ο γοητευτικός Ισπανός ηθοποιός, είναι υποψήφιος για τα βρετανικά βραβεία BAFTA στην κατηγορία του πρώτου ανδρικού ρόλου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε το όνομα του να φιγουράρει και στις υποψηφιότητες των Όσκαρ.


Παράλληλα με τα παραπάνω, διεκδικεί ΚΑΙ το ισπανικό βραβείο GOYA για την ερμηνεία του στην ταινία «Biutiful» όπου υποδύεται έναν πατέρα χαλαρής ηθικής με μεταφυσικές ικανότητες.


Μάλιστα, όπως λένε χαριτολογώντας οι Ισπανοί, τον Φεβρουάριο που θα γίνει η απονομή δεν αποκλείεται να τον δούμε να το παραλαμβάνει αγκαλιά με το μωρό του!


Δείτε το βίντεο με τις αφιερώσεις του Bardem στην όμορφη Penelope…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top