Josephine: Τι απαντά για τη σχέση που της «χρεώνουν» με γνωστό τραγουδιστή

«Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Josephine

Είναι νέα, εντυπωσιακή, ταλαντούχα και τα τραγούδια της «κυριαρχούν» στα ελληνική ραδιόφωνα. Όπως είναι αναμενόμενο η προσωπική ζωή της Josephine έχει μπει αρκετές φορές στο... μικροσκόπιο, ενώ της έχουν «χρεώσει» διάφορους συντρόφους

Η Josephine είναι ο ορισμός της ποπ σταρ αυτήν την εποχή στη χώρα μας!

Η Josephine είναι ο ορισμός της ποπ σταρ αυτήν την εποχή στη χώρα μας!

Καλεσμένη στο The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας, η ποπ σταρ αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή και τις φήμες που κατά καιρούς έχουν ακουστεί για αυτήν.

Γενέθλια επί σκηνής για τη Josephine - Η εντυπωσιακή τετραώροφη τούρτα

«Έχω πολύ άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε είναι εμφάνιση. Θέλω να βγαίνω σωστά και να φαίνεται η δουλειά που έχουμε ρίξει. Είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους. Ξεκίνησα μωρό, δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, πέρασα δύσκολα κι είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Ένιωθα ότι δεν μου ερχόντουσαν ωραία τραγούδια. Τυχαία μου ήρθε το τραγούδι Μάγια. Έτσι, πιστεύω ότι όταν βάζεις στόχο και συντονίζονται όλα γύρω σου, πρέπει να είσαι σωστός. Έχω φτάσει μέχρι εδώ με πολύ σκληρή δουλειά, αλλά δε νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να επιβραβεύσω τη Josephine», είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Josephine με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ναταλία Γερμανού για Josephine: «Θα ήθελα να πει μία συγγνώμη»

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη. «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι. Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, με έχει ξεκλειδώσει και τώρα στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. όπου εμφανίζονται μαζί) γίνεται χαμός. Το απολαμβάνω» παραδέχτηκε, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έχω χρόνο για φαγητό και σινεμά. Οπότε αν έχω σύντροφο, πάω σπίτι του ή αυτός σπίτι μου, καθόμαστε και μετά λέω "συγγνώμη, έχω στούντιο". Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αντέξει το πρόγραμμά μου».

Η Josephine στη σκηνή με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Η Josephine στη σκηνή με τον Πέτρο Ιακωβίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Josephine εξέφρασε και την επιθυμία της να πάει στην Eurovision: «Η Eurovision είναι κάτι που θέλω πολύ, αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει γιατί είμαι τελειομανής κι αν πάω θέλω όλα να είναι τέλεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top