Ναταλία Γερμανού για Josephine: «Θα ήθελα να πει μία συγγνώμη»

Τα σχόλια της παρουσιάστριας μετά το βίντεο της Josephine για τα Mad VMA

Την ανάρτηση που έκανε η Josephine το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη στα αλήθεια στα Mad VMΑ, σχολίασε η παρέα του «Καλύτερα Δε Γίνεται». Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού δεν «έκρυψε» τη διαφωνία της με όσα είπε η τραγουδίστρια. 

Josephine: Απαντά για το περιστατικό με τον νεαρό στα Mad VMA

«Δεν είπε «ζητώ συγγνώμη από το παιδί»; Δεν ειπώθηκε, όχι ότι το κόψαμε. Άρα, το επιμύθιο είναι ότι δεν επιτρέπεται να σπρώχνουμε εργαζόμενους της παραγωγής, αλλά μπορούμε να σπρώχνουμε και να φερόμαστε όπως νομίζουμε σε όποιον άλλον άνθρωπο. Όχι κατ' εμέ, συγγνώμη Josephine, δεν συμφωνώ.

Θα επιμείνω στην άποψή μου, ήταν μία κακή σας στιγμή, την είπα άτυχη την άλλη φορά, τώρα είναι κακή. παρορμητική στιγμή δεν είναι. Ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη, και πάλι, περνούσε μπροστά ο άνθρωπος, ότι τι; Του φωνάζεις «Φύγε, Φύγε»; Δεν είναι δουλειά της Josephine το καλό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη έχει 48 κάμερες μέσα στον χώρο» και συμπλήρωσε:

«Δεν αλλάζω γνώμη, ό,τι και όποιος να ήταν... Εάν ήταν ο Bon Jovi θα υποκλίνονταν και θα κουνούσαν τις ουρές τους. Θα ήθελα αυτό το κατ' άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να βγει και να πει ένα συγγνώμη από το παιδί και να το κλείσει εκεί. Δεν θα ήθελα τις άλλες εξηγήσεις. Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε εργαζόμενους της παραγωγής και σε φίλους καλλιτεχνών άρα σπρώχνουμε κατά βούληση»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top