Pique: « Με τη Shakira είμαστε μόνο φίλοι»

Αρνείται ότι είναι το τρίτο πρόσωπο

Pique: « Με τη Shakira είμαστε μόνο φίλοι»

« Με τη Shakira είμαστε μόνο φίλοι». Τάδε έφη Pique, ο άσος της Barcelona και φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» στο χωρισμό της Shakira από τον Antonio De la Rua.


Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που τα περιοδικά εδώ και καιρό τον ήθελαν να διατηρεί κρυφό δεσμό με την 33χρονη Κολομβιανή σταρ, όταν ερωτήθηκε για το θέμα απάντησε ορθά και κοφτά: «Είμαστε μόνο φίλοι. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο μεταξύ μας. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον χωρισμό. Είμαστε απλά φίλοι»,επαναλαμβάνοντας το δις για να το εμπεδώσουμε.

Στην ίδια πλεύση με τον Pique και η Shakira, που όταν ρωτήθηκε τον περασμένο μήνα σε συνέντευξη τύπου για το ποια είναι η σχέση της με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, όχι μόνο το αρνήθηκε αλλά τόνισε στους δημοσιογράφους ότι «δεν θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν σας τις “waka” φήμες».


Και γιατί τις αποκαλεί «waka φήμες»; Η απάντηση απλή: Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν στα γυρίσματα του τραγουδιού του Mundial «Waka-Waka». Έκτοτε, τα δημοσιεύματα «οργιάζαν» περί μυστικού ειδυλλίου ανάμεσα τους, με την ισπανική εφημερίδα «El Periodicio de Catalunya»,να αναφέρει πληθώρα μυστικών συναντήσεων μεταξύ τους.


Χαρ��κτηριστικό είναι ότι στα δημοσιεύματα, Shakira και Pique, φαίνεται να πέρασαν μια ολόκληρη νύχτα μαζί, σε ξενοδοχείο εφτά αστέρων στην Ibiza τον περασμένο Ιούλιο όπου ο Pique έφτασε και έφυγε φορώντας τα ίδια ρούχα. Σε άλλο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, αναφέρεται ότι οι δυο τους έζησαν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο σε απομονωμένο εξοχικό έξω από τη Βαρκελώνη, ενώ το περασμένο καλοκαίρι λέγεται πως απόλαυσαν μαζί γεύμα σε κεντρικό εστιατόριοτης Βαρκελώνης και το Νοέμβριο εθεάθησαν να περπατάνε μαζί σε παραλία, πάλι έξω από την πόλη.


Ό, τι και να συμβαίνει μεταξύ τους, το μέλλον είναι αυτό που θα το δείξει, αν και ο σοφός λαός λέει ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top