Γιατί η Ζέτα Δούκα κόντεψε να «πνίξει» την Ελένη Μενεγάκη;

Τι της είπε και ξερόβηξε η παρουσιάστρια;

Γιατί η Ζέτα Δούκα κόντεψε να «πνίξει» την Ελένη Μενεγάκη;

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ζέτα Δούκα, και μόνο που δεν κόντεψε να την «πνίξει» την παρουσιάστρια με αυτά που της είπε!


Εκεί που είχαν αρχίσει να συζητούν για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος η ηθοποιός, η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει μια παρένθεση στην κουβέντα τους λέγοντας της: «Στο μυαλό μου όλο σε κωμωδίες μου έρχεσαι» , για να εισπράξει την απάντηση της Ζέτας Δούκα: «Έχω παίξει σε 20 παραστάσεις στο θ��ατρο. Οι 15 είναι αμιγώς δραματικές. Ο κόσμος όμως, με έχει συνδέσει με την κωμωδία, επειδή ο περισσότερος βλέπει τηλεόραση, ή έβλεπε τηλεόραση, γιατί ευτυχώς τώρα δεν βλέπει τόσο πολύ».


Τι το ΄θελε να το πει αυτό; Κόντεψε να «πνιγεί» η Ελένη. Άρχισε να ξεροβήχει και με το που «συνήλθε» δεν την άφησε έτσι και ανταπάντησε καταλλήλως: «Σε παρακαλώ χρυσή μου, σε παρακαλώ, έχουμε και εμείς μια δουλίτσα!». Η ηθοποιός προσπάθησε να το «σώσει» λέγοντας «Μιλάω γενικότερα για την τηλεόραση», αλλά η Ελένη εκεί «βράχος»:«Γενικότερα μιλάς για την τηλεόραση, αλλά και εμάς εδώ είναι η δουλίτσα μας, στην τηλεόραση»της είπε όλο νόημα.


Δείτε το σημείο όπου κόντεψε να «πνιγεί» η Ελένη Μενεγάκη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top