Ελένη Μενεγάκη: «έχει διαμερίσματα στο Σύνταγμα;»

Η νέα απορία της ξανθιάς που θα αφήσει εποχή!

Ελένη Μενεγάκη: «έχει διαμερίσματα στο Σύνταγμα;»

Στο βιβλίο με τις απορίες της Ελένης Μενεγάκη που έχουν αφήσει εποχή θα μπει η σημερινή της ατάκα, που αφορά την ύπαρξη πολυκατοικιών στο Σύνταγμα! «Κάγκελο» έμεινε ο Γιώργος Λαμπαθάκης που ήταν καλεσμένος της, ενώ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έσπευσε να την ενημερώσει πως ζει κόσμος στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Λαμπαθάκης μιλούσε για την χρήση σκούρων χρωμάτων όπως το μαύρο και το γκρι στα σπίτια και η Ελένη αποφάσισε να τον ρωτήσει αν στο δικό του σπίτι έχει βάλει αυτά τα χρώ��ατα. Ο αρχιτέκτονας απάντησε πως έχει σκούρα χρώματα, τα οποία για να αναδειχθούν στον χώρο θέλουν φυσικό φως.

«Εσύ στο σπίτι σου έχεις αυτό το φως;», ρώτησε η παρουσιάστρια και ο Λαμπαθάκης απάντησε: «ναι, είναι μεσημβρινό και έχει φως από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό ήταν ένα κριτήριο για το οποίο λάτρεψα αυτό το σπίτι».

Εκεί ήρθε η απορία για το πού μένει ο σέξι αρχιτέκτονας και ο διάλογος ήταν απολαυστικός:

Ελένη: «σε ποιά περιοχή;»

Λαμπαθάκης: «στο Σύνταγμα»

Ελένη: «στο κέντρο;»

Έχει αλλού Σύνταγμα βρε συ Ελένη; Αλλά, να μου πεις, πού να ξέρεις; Εσύ μόνιμος κάτοικος βορείων προαστίων είσαι! Σε έχουμε δει ποτέ π.χ. στην Πλάκα ή στην Ερμού; Όχι βέβαια! Όλο Μαρούσι, Κηφισιά, Ψυχικό και πέριξ! Με εξαίρεση μια φορά βέβαια, όταν σας «τσάκωσε» η κάμερα του Star να ψωνίζετε με τον Ματέο μπαχαρικά στην οδό Ευρυπίδου, αλλά αυτό είναι κοντά στην Ομόνοια...

«Δεν ήξερα ότι στο Σύνταγμα εκτός από γραφεία υπάρχουν πολυκατοικίες με διαμερίσματα. Αλήθεια;», συνέχισε τις ερωτήσεις η παρουσιάστρια.

Έχει και ένα κτίριο που λέγεται Βουλή εκεί κοντά, αλλά μην ασχολείσαι εσύ Ελένη μας... Εσύ στα Β.Π. και ο υπόλοιπος κόσμος... βλέπουμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top