Δημήτρης Βλάχος: ο σέξι εργένης ψάχνει γυναίκα για οικογένεια!

Πώς περιγράφει την ιδανική και τι λέει για την απιστία

Δημήτρης Βλάχος: ο σέξι εργένης ψάχνει γυναίκα για οικογένεια!

Την επιθυμία του να κάνει οικογένεια εκφράζει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Βλάχος, ο ηθοποιός που έχει κάνει δεκάδες μάτια να χαζέψουν με το καλογυμνασμένο του κορμί. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως αναζητά γυναίκα, περιγράφει την ιδανική και εξομολογείται πως παλεύει να είναι πιστός στη σχέση του!

«Το πότε θα ερωτευθείς δεν το υπολογίζεις ποτέ. Δεν έχει πρόγραμμα ο έρωτας, ούτε μπορείς να τον συνδέσεις με την λογική», λέει ο Δημήτρης στο περιοδικό «Hello» και φωτογραφίζεται σε ημίγυμνες πόζες που κολάζουν.

Μεγάλες του αδυναμίες είναι η σοκολάτα και οι γυναίκες, ενώ ο ίδιος εκφράζει την ευχή να βρεθεί εκείνη που θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητά το όνειρό του να αποκτήσει οικογένεια!

Ποιά, όμως, είναι η ιδανική για τον σέξι ηθοποιό; «Θέλω να έχει ένα αληθινό χαμόγελο και να είναι ειλικρινής. Δεν θέλω να είναι ψυχρή! Θέλω να χαμογελάει και να με τυφλώνει ο ήλιος», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι ψάχνει εμπιστοσύνη, συντροφικότητα και ειλικρίνεια.

Όπως αναφέρει, σε μία γυναίκα προσέχει πρώτα το χαμόγελο και τα μάτια, ενώ από το βλέμμα της καταλαβαίνει πάρα πολλά.

«Προσπαθώ να είμαι πιστός και δεν σας κρύβω ότι το παλεύω», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, προσθέτοντας πως σταματά να είναι πιστός όταν βαρεθεί και αρχίσει να τον ελκύει μια άλλη γυναίκα!

«Θέλω πάρα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια με πολλά παιδιά και στα 60 μου χρόνια να βρίσκομαι σ’ ένα σπίτι μαζί με τα παιδιά, τα εγγόνια μου και τα σκυλιά μου», απαντά σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Αυτό τον καιρό, ο Δημήτρης μοιράζεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. «Έχουν μειωθεί αισθητά οι παραγωγές συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια... Ακόμα και μια δουλειά που έχουμε προγραμματίσει μπορεί τελικά να μην βγει στον αέρα», λέει για την κατάσταση που επικρατεί και εκφράζει την ελπίδα να ξεπεραστεί σύντομα γιατί αλλιώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν και το πρόβλημα θα οξυνθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top