Γ. Λιάγκας:«Η Μπεκατώρου έκανε την παραφωνία του αιώνα!»

Συνεχίζεται το «χώσιμο» στο Just...

Γ. Λιάγκας:«Η Μπεκατώρου έκανε την παραφωνία του αιώνα!»

Κανονικά συνεχίζει το «χώσιμο» στο Just the two of us ο Γιώργος Λιάγκας.

Κοντεύει να τελειώσει το σόου, ο Καπουτζίδης αδιαφορεί πλήρως για το πρωινό mou και πηγαίνει καλεσμένος σε όποιο άλλο πρωινό υπάρχει εκτός από αυτό του mega, αλλά ο Γιώργος εκεί.

Το πρωί της Δευτέρας και με αφορμή τα αποτελέσματα του Just που έστειλαν στον ημιτελικό τον Παναγιώτη Πετράκη και την Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Λιάγκας τα είπε στην Λυδία Παπαϊωάννου: «Μα είναι δυνατόν να βάεζετε εννέα στον Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος δικαίως τα πήρε τα ��ννιάρια του και επίσης εννέα στην Μαρία Μπεκατώρου, που έκανε την παραφωνία του αιώνα; Άλλωστε κι εσείς οι ίδιοι το είπατε στον αέρα ότι η κοπέλα ήταν παράφωνη. Παράφωνη παράφωνη, της βάλατε εννιά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που τραγούδησε εκπληκτικά είναι εκτός παιχνιδιού».

Ο παρουσιαστής υπερασπίστηκε το ζευγάρι του συμπαρουσιαστή του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Αμαρυλλίδα, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να τεθούν εκτός Just, ενώ επέρριψε την ευθύνη για την «έξοδο» του Ουγγαρέζου στην κριτική επιτροπή και όχι στην κρίση του κοινού, την οποία χαρακτήρισε αλάνθαστη. «Ένα πράγμα είπε μόνη της η Μπεκατώρου και το είπε λάθος. Και όχι μόνο το είπε λάθος, αλλά της είπατε και μπράβο με τον τρόπο σας», συμπλήρωσε, φανερά ενοχλημένος για τα αποτελέσματα. Κάγκελο η Λυδία Παπαϊωάννου, που αν και προσπάθησε να φανεί ψύχραιμη και χαλαρή, τρεμόπαιζε το χειλάκι της.

Είναι γεγονός πάντως ότι όποτε μιλάει για το Just, «γυαλίζει» το μάτι του του Γιώργου. Μετά αναρωτιέται τι έχει ο Καπουτζίδης μαζί του. Τι να έχει Γιώργο μου; Μία μιλάς για σκάνδαλα στο Just μετά την αποχώρηση της Ελένης Φιλίνη, μία «την λες» στην επιτροπή για την βαθμολογία στην Μπεκατώρου. Πολύ θέλει να γίνει η στραβή; Μέχρι να τα πάρει στο κρανίο ο Καπουτζίδης και να γίνει χαμός...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top