Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Είμαι σαδιστικός. Δε μου αφήνω κανένα περιθώριο»

Αποκαλύψεις για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια στο Μαύρο Ρόδο

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αποσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Night Out»

Χαλαρός, ευδιάθετος, με χιούμορ, αλλά και αυστηρός κριτής του εαυτού του είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Μαύρου Ρόδου» έχει κατακτήσει τις καρδιές του γυναικείου κοινού ως «Πέτρος Καστρινός» μιας και διεκδικεί με σθένος την καρδιά της δόκιμης μοναχής «Ελισάβετ».

Ταμπακάκης: Το ύψος, οι γονείς του και η σχέση με τη Σάντυ Χατζηιωάννου

«Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτό είναι το ωραίο σε όλο αυτό», είπε στην εκπομπή «Night Out».

Ταμπακάκης: «Οι απαγορευμένοι έρωτες έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει»

«Κρίνω τον εαυτό μου, όσo δε με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω “εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δε μου αφήνω κανένα περιθώριο», πρόσθεσε και αποκάλυψε τον λόγο που η σκηνή που ο «Πέτρος» φίλησε για πρώτη φορά την «Ελισάβετ» δεν του άρεσε.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Είχα πάθει φρίκες»

«Η σκηνή που τη φίλησα πρώτη φορά δε μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό».


Τι είπε για τις εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο»

O Μιχαήλ Ταμπακάκης ρωτήθηκε και για τις εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» επιβεβαιώνοντας πως Πέτρος και Ελισάβετ θα είναι μαζί.

 

Όπως έχουμε δει άλλωστε στα τελευταία επεισόδια οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά. «Με την Ελισάβετ θα περάσουμε δύσκολα. Εμείς τώρα περνάμε πολύ δύσκολα, αλλά εσείς θα το περάσετε αργότερα. Αλλά θα είμαστε μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top