Κατερίνα Καινούργιου: Ποιος είναι ο μάνατζερ που της «έκλεψε» την καρδιά;

Οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη «φρεσκοερωτευμένη»

Η ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

Από… σαράντα κύματα έχει περάσει η ερωτική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει δηλώσει πως θα κρατάει την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους και πως δε θα ήθελε να ξανά μιλήσει δημόσια για κάποιον σύντροφό της.

σε σχεση η καινούργιου

Πρόσφατα, όμως, έγινε γνωστό ότι η λαμπερή παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει νέο ειδύλλιο με τον γοητευτικό Βαγγέλη Ροδόπουλο.

Ο Βαγγέλης Ροδόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος μεγάλου εκπαιδευτικού ιδρύματος και έχει πολύχρονη παρουσία στον χώρο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της Δανάης Παππά και του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη, κι από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους. 

Ο επιχειρηματίας ήταν πολύ προσεκτικός και σαν gentleman έκανε αργά βήματα για να προσεγγίσει τη διάσημη παρουσιάστια, καθώς ο χωρισμός της ήταν πολύ «φρέσκος».

Γκουντάρας σε Καινούργιου: «Εσύ είσαι η φρεσκοερωτευμένη»

Ο συνεργάτης και φίλος της Κατερίνας Καινούργιου Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στον αέρα του «Super Κατερίνα», ότι η παρουσιάστρια είναι «φρεσκοερωτευμένη» και η Kat Ken δεν το αρνήθηκε. Μέχρι στιγμής ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες για το ειδύλλιό τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top