Αναστασία Παντούση: Δηλώνει ερωτευμένη με τον Ιωάννη Παπαζήση

Γιατί δε μιλάει δημόσια για τη σχέση τους

Στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση αναφέρθηκε η Αναστασία Παντούση στην τηλεοπτική της συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και εξήγησε τους λόγους που προτιμά να μη μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της.

«Δε θέλω και πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω, με κάποιο τρόπο, ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. Νιώθω λίγο άβολα. Έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και ξεκίνησα την υποκριτική με σεμινάρια. Μετά το Κόκκινο Ποτάμι άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω γνωστή.

Από το δημοτικό έπαιζα παραστάσεις στους γονείς μου. Η σχέση μου με τις γυναίκες ηθοποιούς είναι πολύ καλή. Κάποια στιγμή ένιωσα άβολα σε δουλειά από γυναίκα. Το όνειρό μου είναι να κάνω ταινίες. Μικρή ήμουν αγοροκόριστο, έπαιζα μπάλα», είπε αρχικά η Αναστασία Παντούση.

Αναφερόμενη στον αγαπημένο της Ιωάννη Παπαζήση η ηθοποιός είπε στη Φαίη Σκορδά: «Είμαι ερωτευμένη, είμαι πολύ καλά. Είναι ένας φαύλος κύκλος όλο αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς για τα προσωπικά σου, θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για εμένα. Αναγκάζεσαι κάπως να μιλήσεις  για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί. Ξεκίνησα να λέω πως δεν θέλω να μιλάω, μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολύ και λέω εντάξει ας μιλήσω, δεν είναι και κάτι. Μετά γίνεται ένας ντόρος και δεν το μπορώ πολύ αυτό… Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να είναι μέσω της σχέσης. Είναι κάποια πράγματα κάπως δικά μου. Νιώθω λίγο άβολα να μοιράζομαι πράγματα δικά μου. Δεν έχω όμως να κρύψω κάτι».

παντούση παπαζησης

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης στην πρεμιέρα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» το 2019 /NDP
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top