Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: Η πρώτη ανάρτηση του ζευγαριού

Διασκέδασαν μαζί στο Λονδίνο

Δείτε τα insta stories του Ιωάννη Παπαζήση και της Αναστασίας Παντούση

Εδώ κι αρκετές ημέρες βρίσκονται στο Λονδίνο, ωστόσο για πρώτη φορά ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση πόσταραν βιντεάκι μαζί.

Παπαζήσης – Παντούση: Οι αναρτήσεις από το ίδιο μέρος

Στο ταξίδι τους απόλαυσαν τους Coldplay στο γήπεδο Γουέμπλεϊ, όπως «μαρτύρησαν» τα βιντεάκια που δημοσίευσαν καθένας ξεχωριστά στα προφίλ τους στο Instagram.

Λίγες ώρες μετά τη συναυλία, ο Ιωάννης ανέβασε κι ένα κοινό στιγμιότυπο με την Αναστασία από τη συναυλία. Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι το 2019, το διασκέδασαν με την ψυχή τους. «Αυτές οι στιγμές που για λίγο σταματάει ο χρόνος», έγραψε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο κοινό τους βίντεο. 

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Ποζάρουν αγκαλιά!

Πριν από λίγο καιρό, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του στον γάμο της φίλης και συναδέλφου τους, Ντάνης Γιαννακοπούλου.

Τον περασμένο Ιούλιο η Αναστασία Παντούση κι ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκαν στην παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης, στο Θέατρο Πέτρας

Τον περασμένο Ιούλιο η Αναστασία Παντούση κι ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκαν στην παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης, στο Θέατρο Πέτρας /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top